Mainos

Johnny English on erittäin sivistymätön ja hölmö agentti, jolla on uskomaton tuuri. Tuuri kuitenkin kääntyi muutama vuosi sitten, ja mies mokasi tehtävänsä niin pahasti, että joutui Kiinaan opettelemaan munkkien kanssa henkistä ja fyysistä taituruutta.
Britannian tiedustelupalvelu MI-7 joutuu kuitenkin pulaan ja Johnny English joudutaan vastahakoisesti kutsumaan takaisiin riveihin. Pian Johnny kuitenkin huomaa itse olevansa lavastuksen uhri ja sekava agenttiseikkailu alkaa.

Rowan Atkinson

Johnny English Reborn parodioi useimpia tunnetuimpia James Bond -elokuvia tunnistettavasti ja kunniakkaasti. Rowan Atkinsonin hämmentävä ilmeily on hauskaa katsottavaa ja toimintaa piisaa koko rahalla. Vaikka Atkinson on jo snadisti ikääntymään päin, on miehen koomikon kyvyt säilyneet ennallaan. Mies näyttää olevan kiitettävän näppärä ja ketterä ja onnistuu luomaan uskottavan noloja tilanteita.

Mainos

MI-7

Juonellisesti Johnny English – uudestisyntynyt on melkoisen köyhä, mutta sopivan "aivot narikkaan", sillä tämän tyyppisessä elokuvassa pääasia on nauramisella. Huumori on ihan hyvää, mutta tilannekomiikkaa olisi ehdottomasti pitänyt olla enemmän. Leffan läpät paranevat loppua kohden, joka antaa elokuvalle hyvän jälkimaun.

Agentit koneessa

Bonuspuolella on hirmuiset määrät peruskamaa (näin tehtiin, pilalle menneet otokset ym.) ja BD-Live, josta voi käydä vakoilemassa Universalin uutuudet. BD-version ostajalla on mahdollisuus ladata elokuvan ekstrat myös älypuhelimiin ja tabletteihin. Tämä ei kuitenkaan käytännössä ottanut toimiakseen – liekö syynä sitten punaisen logon liilaksi vaihtaneen operaattorin tarjoama pätkivä ja epävakaa lähiverkkoyhteys.

KE

Mainos