Mainos
Jungle Cruise oli tämän kesän vuoristorataisin kesäseikkailu, joka on nyt julkaistu koronapandemian jälkimainingeissa myös Blu-ray- ja 4K-levyillä.

Jungle Cruise sijoittuu 1900-luvun alkuun, jossa biologian tohtori yrittää ratkaista isänsä perinnöksi jättämän mysteerin Amazonin viidakoissa. Matkaoppaakseen Emily Bluntin esittämä tohtori saa Dwayne Johnsonin tähdittämän jokioppaan, joka ei kaihda haasteita, joita matka salaisuuksien ytimeen on pullollaan.

Mainos

Takuuvarma seikkailuhitti

Jungle Cruise on suuri kesäseikkailu, joka ammentaa Disneyn Pirates of the Caribbeanista ja Indiana Jones -elokuvista parhaat ominaisuudet. Indiana Jonesista otetaan ajankuvaa ja yksityiskohtia, kun taas kokonaisuus ja tarina on hyvin paljon Pirates of the Caribbeania.

Seikkailuun on ympätty mukaan myös tarpeeton romanssi, mutta homma toimii turhuudesta huolimatta. Johnsonin ja Bluntin kemiat toimivat koko leffan ajan saumattomasti. Jokisafari omaa aineksiltaan tutun hittileffan reseptin.

Reilusti ekstroja

Blu-ray on pakattu täyteen ekstroja. Onhan ostajalla oltava joku syy siihen, miksi leffa hankitaan levyllä eikä vain kuluteta Disney+:sta. Bonareista löytyy poistettujen kohtausten lisäksi making of -koostetta ja pilalle menneitä otoksia. Itse elokuva on mahdollista myös katsoa erillisessä seikkailutilassa.

Samalla levyversio tarjoaa myös suoratoistopalveluita merkittävästi paremman kuvanlaadun. Kuvanlaatua ei huomaa huonolta telkkarilta katsottuna, mutta videotykiltä ero blu-ray:n ja suoratoiston välillä on kuin yöllä ja päivällä. Onhan suoratoistokuva parhaimmillaan jotain 5–8 megan sekuntitasoa ja levyltä leffaa katsotaan 30–50 megaa sekunnissa – formaatista riippuen.

Jungle Cruise on viihdyttävä toimintaseikkailu takuuvarmalla Disney-otteella. Se ei räjäytä tajuntaa, mutta maistuu oikein hyvin koko perheelle viikonloppuviihteenä.

Mainos