Mainos

Vuonna 1993 valmistunut Steven Spielberg -klassikko Jurassic Park  herää jälleen eloon kun koko elokuvasaaga julkaistaan teräväpiirtoversiona.

 

Ensimmäisessä Jurassic Park -elokuvassa seurataan paleontologijoukkoa, jonka vanha sikarikas papparainen houkuttelee paratiisisaarelleen todistamaan jotain uskomatonta. Hän on joukkoineen imaissut kivikautisesta hyttysestä dna-näytteen, jolla on voitu kloonata lähes kaikki muinaishistorialliset monsterit jälleen eloon. Huvipuiston on tarkoitus olla maailmanluokan hitti, jota tohtorit tulevat ihmettelemään. Kaikki ei kuitenkaan mene putkeen ja dinosaurukset pääsevät saarella valloilleen. Tästä seuraa huikea eloonjäämiskamppailu, josta vain nokkelimmat selviytyvät.

Mainos

 

Sairas saurus

 

Jurassic Park on niitä viimeisimpiä Spelberg-leffoja, jotka ovat oikeasti hyviä ja mukaansatempaavia. Tästä alkoi ohjaajan alamäki, joka herra totesi itsekin ja hyppäsi tuottajan rooliin. Siellä hän on pysynyt ja hyvä niin.

 

Ensimmäinen Jurassic Park on se paras, eikä muista tarvitse tai edes kannata välittää. Tässä on meininkiä, tehostetta ja karkkia (edelleen) alusta loppuun.

 

T-Rex

 

Uusi Limited Edition pitää sisällään ison joukon bonusaineistoa kulissien takaa. Myös leffan kuvanlaatu on kokenut hienoisen restauroinnin, joten BD-kiekon hankkijan kelpaa nautiskella terävästä kuvasadosta.

 

Jurassic Parkista on saatavilla myös muita spesiaalipainoksia, joista kannattaa valita se itselleen mieluinen.

KE
 

 

Mainos