Mainos

Danny Maccabee (Adam Sandler) on menestyvä plastiikkagirurgi, jolla on hauska ja rento assari Katherine (Jennifer Aniston). Danny on villi naistenmies, joka kaataa parikymppisiä hottispimuja petiin – joka illalle on oma chicksi.
Kun Danny kohtaakin vahingossa ensikertaa naisen johon hän rakastuu, lipsauttaa hän jotain sellaista, johon hän tarvitsee kipeästi hätävaleapua. Avukseen hän lahjoo assarinsa Katherinen, jonka on esitettävä hänen tulevaa ex-vaimoaan. Katherinen lapset ovat mukana juonessa, mutta lasten lahjominen onkin haastavampaa. Tämän vuoksi Danny joutuu kustantamaan reissun Havajille, jolla hillitön meininki karkaa lapasesta.

Tohtori ja assari

Just Go With It on Sandlerin luotto-ohjaajan Dennis Duganin tekele. Monien epäonnistuneiden hulluttelukomedioiden jälkeen on Dougan onnistunut ensimmäisen kerran. Just Go With It on puhtaasti romanttinen komedia, mutta sen sujuva eteneminen ja vekkulit koukut pitävät mielenkiinnon yllä.

Mainos

Bikini
Dannyn uutta tyttöystävää pukee bikinit.

Mikään huippuleffa Just Go With It ei todellakaan ole, mutta se täyttää kivasti romanttisen illan puolison kanssa.

Just Go With It on myös ensimmäinen elokuva, jossa Jennifer Aniston ei näyttele epätoivoista ikisinkkua. Tämä rikkoo kivasti kaavaa, jossa Aniston on totuttu näkemään jo parin vuosikymmenen ajan. Sandlerilla puolestaan on jälleen samankaltainen rooli, jossa hänet on aina nähty. Mitään yllätyksiä ei siis ole tämän saralla luvassa.

Pariskunnat

BD sisältää hirvittävät määrät extraa. Klipit ovat lyhyitä ja kohtuu tylsiä, mutta määrällisesti kamaa on runsaasti. BD:llä on DVD-versioon verrattuna 11 minuuttia enemmän roipetta.

Hyväntuulinen Just Go With It on kelvollista aivotnarikkaanviihdettä, jonka voi katsella myös vaihtoehtoisesti pienessä hiprakassakin menettämättä mitään.

KE

Mainos