Mainos

Nickin (Jason Bateman) pomo (Kevin Spacey) on rehellinen vittupää. Hän lupaa ylentää Nickin jos tämä lupaa raataa ahkerasti. Kun ylennyspäivä koittaa, päättääkin hän ylentää itse itsensä. Dalen (Charlie Day) pomo on puolestaan kuuma hammaslääkärinainen (Jennifer Aniston), joka puhuu rivoja ja yrittää kaikin tavoin saada uskollisen Dalen pettämään avovaimoaan kanssaan. Kurt (Jason Sudekis) työskentelee ihanan pomon alaisena, mutta kun tämän päivät päättyvät yllättäen, tilalle firman johtoon tulee pomon narsistinen poika (Colin Farrell), joka haluaa tuhlata kaikki firman rahat huoriin ja huumeisiin. Niinpä herrasmiehet päättävät yhdessä helpottaa elämäänsä tapattamalla vaikeat pomonsa.

Diili kujalla
Jamie Foxx esittää slummien diileriä, joka lupaa auttaa pomojen lahtaamisessa.

Kaameat pomot on kuin uusi Kauhea kankkunen. Se ei toki ole samanlainen, mutta yhtä hauska se on! On erittäin virkistävää nähdä, että elokuva jota tähdittää nimekkäät Hollywood-tähdet, on myös  käsikirjoitettu ja ohjattu hyvin! Siis komedia, joka on tehty hyvin!

Mainos

Kuten arvata saattaa ei näyttelijäsuorituksissa ole mitään vikaa. Kevin Spacey loistaa viileänä kusipäänä ja jo 43 vuoden ikään ehtinyt Jennifer Aniston on iästään huolimatta erittäin qma kärppä. Colin Farrellin letti on järkyttävä, mutta niin täydellinen lipevän pikkupaskiaisen rooliin. Casting on kaikin puolin erittäin onnistunut.

iPad

Elokuvan juoni on täynnä yllätyksiä, hauskoja letkautuksia ja kivoja tilanteita. Viihdearvo on siis maksimissaan.

DVD:n bonuspuoliskolta löytyy vain poistettuja kohtauksia, mutta pilallemenneitä otoksia näkee jo leffan lopputekstien aikana.

Hyvän, virkistävän komedian ystävälle on Kaameat pomot pakko katsahdus.

Mainos