Koti Elokuva-arvostelut DVD/BD/UHD/VOD Kadonnut maailma – Jurassic Park (Blu-ray)

Kadonnut maailma – Jurassic Park (Blu-ray)

Mainos

Ensimmäisestä Jurassic Park -kaaoksesta selvinnyt Ian (Jeff Goldblum) matkaa pitkästä aikaa katsomaan ko. hankkeen isää John Hammondia (Richard Attenborough). Vierailullaan Ian kokeekin yllätyksen, kun John paljastaa myös toisen jurakautisen saaren olemassaolon. Toinen saari on pääsaaren vieressä ja siellä dinosaurukset ovat aivan villinä luonnossa. Kaiken kukkuraksi John on houkutellut saarelle tutkimusryhmän, jonka johtopäässä temmeltää Ianin yli-innokas tyttöystävä Sarah (Julianne Moore). Ian ei voi käsittää moista hulluutta ja lähtee saarelle pelastamaan chicksiään.

Ohjaaja Steven Spielberg on harhautunut poikkeuksellisesti ohjaamaan menestyselokuvalleen jatkoa, eikä lopputulos luonnollisesti ole esiosan tasolla. The Lost World on kyllä hyvä, viihdyttävä ja jännittävä, mutta se on myös tylsempi ja jos mahdollista, vielä ykköstä ennalta-arvattavampi.

Mainos

Kuva ja ääni kohdillaan

Blu-ray-versiolla kuva ja ääni pääsee taas oikeuksiinsa, eikä vuonna 1997 valmistunut keskinkertainen dinosaurusleffa näytä oikeasti päivääkään vanhentuneelta.

Bonuspuolisko on ahdettu täyteen kulissien takaista herkkua teräväpiirtoisena. Dinofani saa siis tästä kiekosta vastinetta aivan varmasti koko rahalla.

Mainos