Koti Elokuva-arvostelut DVD/BD/UHD/VOD Kauhea kankkunen II (Blu-ray)

Kauhea kankkunen II (Blu-ray)

Mainos
Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) ja Doug (Justin Bartha) ovat jälleen vajoamassa suuren krapulan kouriin, kun Stu on menossa naimisiin Thaimaassa. Polttarit lähtevät taas käsistä ja joukkio herää aamulla räjähtäneestä hotellihuoneesta. Yksi on joukosta jälleen poissa, sillä morsiamen 16-vuotias veli Teddy (Mason Lee) on kateissa. Pakokauhu iskee, sillä häihin on aikaa liian vähän ja Teddyn etsiminen Bangkokista on kuin etsisi neulaa heinäsuovasta.

Kauhea kankkunen II toistaa ykkösosan tarinan eri puitteissa. Tämä on erittäin valitettavaa, sillä uusi juoni samalla jengillä olisi voinut olla erittäin virkistävää. Ykkösosan tunnelmiin ei päästä enää millään takaisin, sillä kaikki perustui ykkösessä realismiin ja ennalta-arvaamattomuuteen. Nyt kaikki ratkaisut ja juonenkäänteet on jo etukäteen tiedossa, vaikka kaikki tehdäänkin Thaimaassa isommin ja yliampuvammin kuin viimeksi Vegasissa.

Blu-ray:n ekstroissakin on takapakin makua. Kun ykkösosan bonareista löytyi nivaska rivoja kuvia, aikajanat poikain toilailusta pelilautoineen ja making of -dokkareineen, ei tästä löydy kuin sysipaska naurukela, kommenttiraita ja pari potpuria toimintakohtauksista.

Mainos

Kauhea kankkunen II ei yllä millään ykkösosan mahtavaan fiilikseen, paitsi jos ykkösosaa ei ole nähnyt lainkaan. Ykkösosan huumori on kuitenkin hieman verbaalisempaa ja hassumpaa, joten jos todellinen kankkunen on kokematta, kannattaa katsoa mielummin se ensimmäinen.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Kauhea kankkunen II
Edellinen artikkeliMichael Jackson: The Life of an Icon (Blu-ray)
Seuraava artikkeliBlu-ray-arvostelu: Ocean’s 11-13 -trilogia
kauhea-kankkunen-ii-blu-rayKauhea kankkunen II ei yllä millään ykkösosan mahtavaan fiilikseen, paitsi jos ykkösosaa ei ole nähnyt lainkaan. Ykkösosan huumori on kuitenkin hieman verbaalisempaa ja hassumpaa, joten jos todellinen kankkunen on kokematta, kannattaa katsoa mielummin se ensimmäinen.