Mainos
Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianagis) ja Doug (Justin Bartha) ovat tavallisia keski-ikäisiä miehiä Los Angelesista. Alan, Dougin vaimon pikkuveli on semisti kehitysvammainen ja roikkuu jengin riesana mukana joka paikkaan.

Ensimmäisessä leffassa nelikko lähtee viettämään Dougin polttareita Las Vegasiin, mutta aamulla herätessää kukaan ei muista illan tapahtumista mitään. Ainoastaan hotellihuone ei ole tuhannen tuusana, vaan myös itse polttarisankari on kateissa.

Kakkosessa sama joukkio saapuu Thaimaaseen juhlimaan Stun häitä, mutta thaikkumorsiammen veli katoaa häitä edeltävänä yönä samanoloisissa tunnelmissa, kuin vuotta aikaisemmin Vegasissa.

Mainos

Kolmannessa leffassa puolestaan Doug kidnapataan, Alanin veljeillessä thaimaalaisen sikarosvon kanssa, joka on velkaa huumeparonille vaivaiset 21 miljoonaa dollaria.

Esimmäinen yllätti ja ihastutti katsojat ja kriitikot

Ensimmäinen Kauhea kankkunen yllätti kaikki ilmestyessään vuonna 2009. Sen hullut juonenkäänteet ja silti hyvin realistinen tarina sai kaikki riemullisiin tunnelmiin. Läppä oli rajua ja mustaa, ja elokuvallisesti Kauhea kankkunen toimi kuin tauti.

Jatko-osa Kauhea kankkunen II puolestaan petti kaikki odotukset toistaessaan ensimmäisen elokuvan tarinan lähes identtisesti. Mitään uutta ei oltu keksitty ja samaa kaavaa toistettiin liian monessa kohtaa.

Paskapalautteesta vaarin ottanut ohjaaja Todd Phillips päätti tehdä kolmostesta aivan erilaisen, jonka vuoksi kolmas onnistuikin olemaan lähes yhtä mielenkiintoinen kuin ensimmäinen kankkunen. Käänteitä kuitenkin jo osasi odottaa, joten ykkösen fiilikseen ei kolmonen yllä koskaan.

Kaikki yksissä kansissa

Nyt kaikki nämä loistokkaat mustat komediat on lyöty yksiin kansiin, oman valokuvakirjasensa kanssa, joka kantaa nimeä Alan’s Journal: The Best Days of My Life. Kirja on hauska lisuke BD-boksiin, joka on kokonaisena pakettina huikean hyvä vaikka isälle lahjaksi.

Lisämateriaaleja löytyy jokaisen elokuvan omalta levyltään ja ne ovat identtisiä alkuperäisjulkaisujen kanssa. Jos Kankkuset on lisukkeineen näkemättä, nyt saa kaiken kerralla.

Kauhea kankkunen -trilogia on pirun hyvä viihdepaketti, joka kannattaa ehdottomasti ostaa omaksi tai lahjaksi oman perheen jäsenelle.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Kauhea kankkunen -trilogia
Edellinen artikkeliBling Ring (Blu-ray)
Seuraava artikkeliThe Lone Ranger (Blu-ray)
kauhea-kankkunen-trilogia-blu-rayKauhea kankkunen -trilogia on pirun hyvä viihdepaketti, joka kannattaa ehdottomasti ostaa omaksi tai lahjaksi oman perheen jäsenelle.