Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianagis) ja Doug (Justin Bartha) ovat tavallisia keski-ikäisiä miehiä Los Angelesista. Alan, Dougin vaimon pikkuveli on semisti vammainen ja roikkuu jengin riesana mukana jokaisessa elokuvassa.
 
Ensimmäisessä leffassa nelikko lähtee viettämään Dougin polttareita Las Vegasiin, mutta aamulla herätessää kukaan ei muista illan tapahtumista mitään. Ainoastaan hotellihuone ei ole tuhannen paskana, vaan myös itse polttarisankari on kateissa.
 
Kakkosessa sama joukkio saapuu Thaimaaseen juhlimaan Stun häitä, mutta thaikkumorsiammen veli katoaa häitä edeltävänä yönä samanoloisissa tunnelmissa, kuin vuotta aikaisemmin Vegasissa.
 
Kolmannessa leffassa puolestaan Doug kidnapataan, Alanin veljeillessä thaimaalaisen sikarosvon kanssa, joka on velkaa huumeparonille vaivaiset 21 miljoonaa dollaria.
 
Eka
 
Ensimmäinen Kauhea kankkunen yllätti kaikki ilmestyessään vuonna 2009. Sen hullut juonenkäänteet ja silti hyvin realistinen tarina sai kaikki fiiliksiin. Läppä oli rajua ja mustaa, mutta elokuvallisesti Kauhea kankkunen toimi kuin tauti.
 
Jatko-osa Kauhea kankkunen II puolestaan petti kaikki odotukset, toistaessaan ensimmäisen elokuvan tarinan lähes identtisesti. Mitään uutta ei oltu keksitty ja samaa kaavaa toistettiin liian monessa kohtaa.
 
Paskapalautteesta vaarin ottanut ohjaaja Todd Phillips päätti tehdä kolmostesta aivan erilaisen, jonka vuoksi kolmas onnistuikin olemaan yhtä mielenkiintoinen kuin ensimmäinen kankkunen. Twistejä kuitenkin jo osasi odottaa, joten ykkösen fiilikseen ei kolmonen yllä koskaan.

Paatti

Nyt kaikki nämä loistokkaat mustat komediat on lyöty yksiin kansiin, oman valokuvakirjasensa kanssa, joka kantaa nimeä Alan's Journal: The Best Days of My Life. Kirja on hauska lisuke BD-boksiin, joka on kokonaisena pakettina jäätävän hyvä vaikka isälle lahjaksi.
 
Kolmonen
 
Lisämateriaaleja löytyy jokaisen elokuvan omalta levyltään ja ne ovat identtisiä alkuperäisjulkaisujen kanssa. Jos Kankkuset on lisukkeineen näkemättä, nyt saa kaiken kerralla.
 
Kauhea kankkunen -trilogia on saatanan hyvä viihdepaketti, joka kannattaa ehdottomasti ostaa omaksi tai lahjaksi oman perheen jäsenelle.