Mainos

Agenttiystävykset FDR (Chris Pine) ja Tuck (Tom Hardy) ovat sekä työtovereita, että myös parhaita kavereita. He ovat parhaita agentteja ja uskomattoman hyviä kaikessa mitä puuhaavat. Tuck on menettänyt vaimonsa ja on nyt viikonloppuisä aina kun mahdollista. FDR on pelimies, joka kaataa naisia viikottain. Sattuman kaupalla molemmat miehet törmäävät ihastuttavan kauniiseen ikisinkku Laureniin (Reese Witherspoon), joka kiinnostuu molemmista miehistä, mutta ei tiedä kumman valitsisi. Agenttiystävykset huomaavat pian ihastuneensa molemmat samaan naiseen ja luovat herrasmiessäännöt titaanien rakkauden taistelulle.

Bestikset

Elokuva alkaa napakalla toimintakohtauksella, joka on esittelee agentit. Sen jälkeen alkaa rakkaustarinan palapeli, joka on kaikilta osin tuttu jokaisesta romanttisesta komediasta. Erona muihin romanttisiin komedioihin on tässä elokuvassa vilisevät vauhdikkaat toimintakohtaukset. Elokuva on selkeästi tarkoitettu naisille, joiden miehetkin voivat tulla katsoa elokuvan.

Mainos

Parinvaihto

Toiminta-komedia on virheellinen kategoria tälle elokuvalle. Elokuvan komedia on nimittäin niin mitäänsanomatonta, että on käsittämätöntä kategorioida siitä osaakaan komediaksi. Leffa ei naurata kertaakaan, eikä edes hymyilytä. Oikea kategoria olisi ehdottomasti romanttinen toimintaelokuva. Leffan toiminta on kyllä ihan kelvollista, mutta 1990-luvun aidosta toimintameinigistä ollaan kaukana. Toimintakohtaukset ovat pullollaan vauhtia, mutta järki niistäpuuttuu tyystin – saati imuisuus.

Seuranta

Vakooja vastaan vakooja -toimitnaromantiikan bonareista löytyy poistettuja kohtauksia, lisäosa elokuvaan, sensuroimattomia kohtauksia, kommenttiraitaa ja vaihtoehtoinen intro. BD:llä on myös valittavissa pidennetty versio.

Uutuutena Fox tarjoilee Digital Copyn, joka toimii nyt myös PC-koneiden lisäksi Androidilla, Macilla ja iLaitteilla, eli kaikilla mahdollisilla älykoneilla. Tämä on odotettu uudistus, sillä allekirjoittaneella on vain Omenayhtiön laitteistoa työpaikkansa puolesta, joten digitaaliset kopiot ovat aina jääneet saamatta. Nyt voin nautiskella toiminnasta myös sanitettitiloissa!

Mainos