Mainos

Dave (Aaron Taylor-Johanson) on päättänyt eläköittää Kick-Ass-supersankarinsa ammatin vaarallisuuden takia ja keskittyä turvallisempaan arkeen. Hit-Girl-tyttö Mindy (Chloë Grace Mortez) puolestaan mäiskii pahiksia koteloon, mutta hänen uusi huoltajansa yrittää estellä tytön vaarallista harrastusta.

Kun entinen Red Mist nykyinen The Motherfucker (Christopher Mintz-Plasse) suuttuu isänsä kuolemasta ja päättää kostaa Kick-Assille, lähtee Dave kasaamaan ympärilleen Kick-Assista inspiroituneita ihmisiä, joiden kanssa käydä taistoon ja pelastaa New York ikävältä kohtalolta.

Perseellepotkijat

Mainos

Ensimmäinen Kick-Ass oli tullessaan todellinen katsojan nenänmurtaja – hyvässä mielessä. Se avasi portit astetta rankempaan supersankariviihteeseen ja toi tulleessaan muutenkin jotain todella viehättävää uutta.

Kuten amerikkalaiset mainoksetkin kuuluvat ”jatko-osat ovat aina esiosiaan… parempia” pitää tällä kertaa oikeasti hyvinkin paikkaansa. Kick-Ass 2 nimittäin kicks ass ja oikein kunnolla!

Mopo

Mikä parasta, leffan käsikirjoituksessa ei ole ratsastettu ykkösen siivellä ja huijattu ihmisiä katsomaan paskaa. Käsikirjoitukseen on panostettu kunnolla ja juonta on ilo seurata, hyvinkin brutaalin väkivallan ja armottoman huumorin siivittämänä. Kakkaa ja verta lentää sopivassa suhteessa.

Apujoukot

Vaikka leffa on pullollaan hahmoja – ohuita sivuhahmoja, on jokainen omalla tyylillään silti kiinnostava. Jim Carreyn esittämä entinen mafiakorsto, nykyinen isänmaantoivo on julma, mutta mustan huumorin ystävälle hyvinkin hauska hahmo.

Kick-Ass 2 on loistavaa väkivaltaviihdettä mustan huumorin ystävälle. Sen iskut tuntuvat aidonoloisesti vyön alla ja toimintakohtauksissa rytisee rehellisesti. Kick-Ass 2 ei jää esiosansa jalkoihin.

Bonuspuolelta löytyy yli tunti dokumentteja kulissien takaa, vaihtoehtoinen alku, pidennettyjä ja kuvaamattomia kohtauksia, sekä kommenttiraita, jossa kuullaan kaikkia päätähtiä.

Mainos