Mainos

St. Triniansin sisäoppilaitoksen stereotyyppiset tytöt ovat täällä taas. Hetkinen! Miten niin taas? No St. Triniansin stereotyyppiset tytöt ilmaantuivat DVD:lle aiemminkin, vuonna 2007. Jos joku muistaa tai on edes kuullut asiasta mitään, on tämä ilouutinen varmasti vuoden riemukkain hetki.

St. Triniansin kouluun saapuu uusi "kova tyttö", jonka kavereita kaikki haluavat olla. Samaan syssyyn erään oppilaan perintösormusta yritetään ostaa 20 000 punnalla. Tytöt päättävät, että jos joku tarjoaa rihkamasta 20 tonnia, on hän valmis maksamaan siitä myös 50 000 puntaa. Tyttö kuitenkin pilaa koko homman ja pyytää sormuksesta 100 000 puntaa. Soittaja suivaantuu ja pian koulu on täynnä kommandopipoisia varkaita. Niin lähtee sormus pahilaisten matkaan.

Miksi tuo sormus oli sitten niin haluttu? Eräs opettaja (Rupert Everett) tietää kertoa että siihen liittyy legenda, joka paljastaa salaisen kulta-aarrekätkön paikan. Ja kas kummaa, niin alkaa takaa-ajojahti kullasta.

Mainos

Uusmimmi
Uuden tytön itseluottamus on kohdillaan. Hämmentävästi hän ei vaan näytä alaikäiseltä…

St. Trinians II, eli suomennettuna KickAss Girls 2 on karmaiseva brittiteinityttökomedia. Sen alkutekstit tuovat jo pahan maun suuhun, vartin päästä olo alkaa olla turhautunut ja 27 minuutin kohdalla tekee mieli ottaa levy pois vekottimesta ja heittää sillä pahinta vihamiestä.

Koulutytöt
…eipä näytä kovin teineiltä nämäkään näyttelijät. Visuaalinen uskottavuus kärsii pahasti.

Elokuvan näyttelijät ovat uskomattoman huonoja. Lapsitähdet ovat kolmekymppisiä ja koulun vanhinta opettajatarta esittää viisikymppinen mies. Ja kaiken kukkuraksi vielä erittäin huonosti. Tämä on täysin käsittämätöntä, sillä samoja tähtiä on nähty monissa hittileffoissakin (mm. Harry Potter, Mamma Mia!, Inception, Prince of Persia) vetämässä roolinsa ihan kelvollisesti.

transu
Elokuvan naiskauneudesta vastaa Rupert Everett -niminen mies.

DVD sisältää ihan kelvollisen kuvan ja pienen määrän muuta ryönää. Jos olet 11-vuotias tyttö, pidät kuivasta brittihuumorista ja kullanmetsästysseikkailusta sisäoppilaitoksessa, on KickAss Girls 2 katsomisen arvoinen. Jos et täyttänyt kaikkia vaatimuksia, kannattaa tämä leffa kiertää mahdollisimman kaukaa.

KE

Mainos