Mainos

Chris (Emile Hirsch) on epätoivoinen teksasilainen nuorukainen, jonka vanhemmat ovat eronneet. Äiti on hullu ja isä sekopäinen jääräniska. Paskamaisessa rahapulassa Chris kuulee äitinsä henkivakuutuksen olevan lottopotti, joten mies päättää tapattaa äitinsä palkkatappaja Killer Joeta (Matthew McConaughey) apuna käyttäen. Myös hänen isänsä ja siskonsa toteaa idean olevan loistava, ja niin operaatio käynnistetään. Kun Joe vaatiikin etumaksua, jota perheellä ei luonnollisesti ole, joutuu sisko Dottie (Juno Temple) antamaan Joelle itsensä takuusummaksi. Paletti sekoaa totaalisesti kun rahakuviot eivät loppujen lopuksi olekaan niin yksiselitteiset.

Jääkaapilla

Erittäin rietas, pervo, junttimainen ja kiero Killer Joe on yksi tämän vuoden hämmentävimmistä draamaelokuvista, joka osui ja upposi ainakin allekirjoittaneen kaksimieliseen makuun. Hälyttävän paljon alastomuutta amerikkalaiseksi elokuvaksi tarjoileva Killer Joe on sekä kiinnostava tarinaltaan, että myös hauska ja sopivan väkivaltainen.

Mainos

Puhelimessa

Tähdet hoitavat roolinsa vakuuttavasti ja perusärsyttävä Matthew McConaugheykin yllättää mainioisuudellaan. Mainioisuus? Uusi sana?

Loppua kohden juoni vähän jää polkemaan paikoilleen, mutta yleisesti ottaen hyvää kamaa saa nautiskella koko keston leffan ajan.

Bonuspuoli on tyhjä, eli ainuttakaan lisämateriaalia ei teräväpiirtolevyltä löydy.

Mainos