Mainos

Kaksi pikkuvarasta päättää tehdä elämänsä keikan ja ryöstää mafian järjestämän peli-illan. Ryöstöretki onnistuu ilman kuolonuhreja, mutta jälkipyykistä tuleekin paljon likaisempi mitä oli odotettavissa. Kaverusten perään lähetetään kylmäverinen palkkamurhaaja Jackie (Brad Pitt) ja vanhentunut asesankari Mickey (James Gandolfini). Pojilla tulee eteen kuumat paikat, kun mafian johto on päättänyt päästää heidät päiviltä.

Ryöstö

Elokuvassa mässäillään väkivallalla ja ampumisella. Ajatus juonessa on sinänsä ihan mielenkiintoinen, mutta elokuva ei silti tavoita sitä mitä on hakenut. Tarina muuttuu tylsähköksi mössöksi, jota ampumis- ja hakkaamiskohtaukset yrittävät epätoivoisesti värittää.

Mainos

Baarissa

James Gandolfini on tuotu elokuvaan tuomaan lisää mafiavaikutusta, mutta hänkään ei oikein onnistu roolissaan – alkoholisoitunut palkkatappaja vaikuttaa vain jonkun palkolliselta. Tämä ei jotenkaan sovi kuvioon Gandolfinin The Sopranos -uran jälkeen. Brad Pittin tyypillinen virnistelevä tappaja-look puolestaan on myös jo jotenkin niin nähty, ettei siitäkään saa mitään lisäkiksejä. Killing Them Softly jää siis vain keskinkertaiseksi sekamelskaksi, joka yrittää olla paljon enemmän kuin mitä on.

Bonusmateriaaleista löytyy Behind the Scenes -dokumentti ja poistettuja kohtauksia.

Mainos