Mainos

 

Eletään vuotta 1933, jossa newyorkilainen boheemi elokuvaohjaaja Carl Denham (Jack Black) päättää pönkittää olematonta elokuvauraansa kuvaamalla uuden leffansa täysin koskemattomalla maaperällä, Skull Islandilla. Mies saa ylipuhuttua joukon elokuvantekijöitä ja pari päänäyttelijää mukaansa paattiin, jonka hän on lahjonut kulkemaan Pääkallosaaren kautta. Vinhan merenkäynnin tuloksena saari löytyy sumun keskeltä, mutta se mitä saarelta löytyy on jotain todella järkyttävää ja kohtalokasta. Jättiläisgorilla Kong onkin todellisuudessa vain pikkunalle, joka asuttaa maanpäällistä helvettiä.

 

Mainos

Saarella

 

Ennen Sormusten loordi -trilogiaa megaelokuvien mestari Peter Jackson ohjasi uudelleenfilmatisoinnin 1933 valmistuneesta monsteriklassikkoelokuvasta. 207 miljoonaa dollaria maksanut suurelokuva on todella viihdyttävä ja näyttävä seikkailu, jossa tarjoillaan jokaiselle elokuvankatsojalle oikeasti jotakin. On jännitystä, toimintaa, seikkailua, romantiikkaa, silaus seksiä ja vähän kauhuakin. Kaikki tämä eeppisessä paketissa. Viihdyke on siis todella taattua. Sillä rahalla on saatu luotua mm. digitaalinen New York, jossa on 90 000 taloa, täysine detaljineen.

 

Viidakon apina

 

King Kong -uudelleenjulkaisu on osa Universalin Augmented Reality -kokoelmaa, jonka kansikortti lähtee eloon kun sitä kuvaa moderneilla älypuhelimilla Universal 100 -sovelluksen avulla. Bonuspuolelta löytyy lisäksi taidegallerioita, kommenttiraitoja ja 3 h 20 min kestävä Directors Cut -versio elokuvasta.

 

KE

Mainos