Mainos
Väkivallalla ja silvonnalla mässäilevä Kingsman 2 -toimintakomedia pääsee todellisiin oikeuksiinsa UHD-levyllä. Graafinen väkivalta on vieläkin graafisempaa.

Kingsman: The Golden Circle jatkuu siitä mihin ensimmäinen agenttiseikkailu jäi. Tällä kertaa loikataan Briteistä Yhdysvaltoihin, viinaimperiumin kätköihin, josta saadaan apua maailmanvalloitusta yrittävän huumemonopolinaisen kukistamiseksi. Loput tarinankerronnasta onkin syytä jättää itse leffalle.

Hauska ja yllättävä

Kingsman: The Golden Circle on ojhaaja-käsikirjoittaja Matthew Vaughn on jälleen liekeissä. Kingsman kakkosen tarina on hauska kuvitelma siitä, mitä tapahtuisi, jos tunnettu huumevälitysbisneksen kultainen kolmio olisikin muuttunut kultaiseksi heksagoniksi ja sitten glbaaliksi monopoliksi. Loputtomalla rahalla, mutta rikollisuuden vankina elävä monopolitar olisi valmis uhraamaan kaikkensa, päästäkseen vapauteen.

Mainos

Tarina on villi ja hyvin samanlainen kuin ensimmäisessä elokuvassa. Se on kuitenkin riittävän erilainen ollakseen raikas ja yllättävä. Kingsman: The Golden Circle viihdyttää alusta loppuun. Sen roisi väkivaltaisuus onnistuu piristämään kerta toisensa jälkeen eikä visuaalisuudessakaan ole valittamista.

Varsin esteettinen

Kaikki tämä on oikeuksissaan 4K-levyn HDR-värimaailmassa, joka tekee kaikesta vieläkin kauniinpaa, verestä punaisempaa ja valoista valoisampia. Kingsman: The Golden Circle on UHD-formaatissa erittäin esteettinen elämys.

UHD:n kaverina paketissa on tuttuun tapaan Blu-ray, jolta löytyy elokuvan lisäksi kaikki ekstrat. Extroissa on noin puolitoistatuntinen katsaus elokuvan tuotantoon, joka on erittäin mielenkiintoinen lisuke.