Mainos

Frank (Frank Hvam) on onneton tunari, joka ajautuu toistuvasti outoihin ja noloihin tilanteisiin. Mies on myös kohtalaisen vässykkä, eikä ole osannut ikinä pelata korttejaan oikein. Frank ja tämän ystävä Casper (Casper Christensen) päättävät lähteä jokavuotiselle kanoottiretkelle, jota Casper nimittää töiveikkaasti Tour De Pimpsaksi, eli pillukierrokseksi. Casper odottaa reissua innoissaan, sillä oma eukko ei paljon värkkiään väläyttele ja kanoottereissuilla on totutusti helppoja teinejä tyrkyllä.
Frank kuitenkin mokaa reissun jo heti kättelyssä ja saa holhottavakseen veljenpoikansa Bo:n (Marcuz Jess Petersen). Bo joutuu reissulle mukaan, eikä kummallisilta tilanteilta voida välttyä.

Kanoottiretki

Klovni – kyllä nolottaa yrittää peitota Mr. Beanit ja Sacha Baron-Cohenin Boratit ja Ali Geet häröllä otteella ja noloilla tilanteilla. Mr. Beanit Klovni kyllä voittaa, mutta Borat ja Brüno ovat asettaneet riman liian korkealle, eikä Klovni yllä lähellekään yhtä viihdyttäväksi vaikka peräaukosta, emättimestä ja pippeleistä läppää varsin avoimesti heitelläänkin.

Mainos

Tanskalainen elokuvakerronta muistuttaa vahvasti ruotsalaista elokuvaa, ja se toimii rytmityksen, ohjauksen ja musiikin puolesta varsin mallikaasti. Elokuva on kuitenkin suurimmaksi osaksi varsin tylsä, eikä satunnaiset myötähäpeän tunteet vakuuta riittävästi. Enemmän ja rajumpia noloja kohtauksia olisi ehdottomasti kaivattu.

Festivaalikäyttäytyminen

Bonusosiosta löytyy pari "näin tehtiin" -klippiä, trailereita ja muuta peruskamaa.

Klovni on nolo, muttei riittävän nolo voittaakseen Boratin fanien sydämiä.

KE

Mainos