Mainos

June Havens (Cameron Diaz) konkreettisesti törmää lentokentällä varsin kiinnostavaan mieheen (Tom Cruise), ja päätyy tämän kanssa samalle lennolle. Erikoislaatuisen lennon jälkeen Junelle selviää, ettei Roy Miller olekaan mikä tahansa naapurin Raimo, vaan tehtävistään irrotettu ja entisten kollegoiden jahtaama salainen agentti. Pako ja sekopäinen seikkailu voi alkaa.

Pako moottoripyörällä on ihanaa paitsi jos joku yrittää ampua samalla.

Knight and day on kovin epäaito, mutta samalla hyvin viihdyttävä toimintakomedia. Juonen koukerot on vedetty niin yli, etteivät pienet ja suuremmat mahdottomuudet häiritse, vaan ne muuttuvat viihdyttäviksi.

Mainos

Takaa-ajoissa paukkuu useampikin ajoneuvo.

Kuten aina, Diaz hoitaa höpsön blondin roolin todella uskottavasti, samoin kuin Cruise pesunkestävän agenttikoviksen, joka onkin sisältä pehmoinen.

Lisämateriaalina levyllä on useampi kourallinen Making of -koosteita, sekä musiikkivideoita. Lisäksi levyltä voi valita, katsooko elokuvasta teatteriversion, vai kummenen minuuttia pidemmän extended cutin. Kaiken kukkuraksi levyn voi vielä kopioida PC:lle, sillä samoissa kansissa on digital copy -mahdollisuus.

Salaisella biitsillä on ihana riehua puolialastomana.

Varsin mukiinmenevää ja popcornkulhoon uppoavaa hassuttelua, jota ei kannata katsoa turhan vakavalla asenteella.

HL

Mainos