Mainos

Ben Stone (Seth Rogen) on parikymppinen elämästä täysillä kevyiden huumausaineiden avulla nauttiva pojankloppi. Alison (Katherine Heigl) on puolestaan hieman säpinää kaipaava sinkkutyttö E! Entertainment -toimittaja. He törmäävät toisissaan klubilla, josta Alison kaappaa Benin mukaansa yölliseen yhdyntäpuuhaan. Kondomin asettaminen jäykistyneen sukulihaksen päälle on kuitenkin täysin toivotonta, joten Ben luiskasee menemään ilman kumin suojaavaa vaikutusta.

Pari viikkoa myöhemmin Alison huomaa olevansa raskaana ja päättää soittaa hunsvontti Benille. Ben ei aluksi meinaa uskoa koko homman olevan totta, mutta päättää sitten yrittää olla mahdollisimman hyvä isä ja olla alusta loppuun asti mukana. Tämä ei tietenkään toimi odotetulla tavalla ja lopputulos on komediaa.

Raskaustesti on positiivinen

Mainos

Knocked Up kuulostaa taas perinteiseltä romanttiselta komedialta joka yrittää olla hassu kuitenkaan sitä olematta. Onneksi leffaan on käsikirjoitettu nokkelia letkautuksia ja valittu hyvät pääosaesittäjät. Seth Rogenin hullunkuriset leiskautukset saivat nimittäin ainakin allekirjoittaneen hörähtämään ääneen jopa useamman kerran! Vielä kun juonikin on hieman tavallista nokkelampi on Paksuna -leffa hyvin toimiva komedia.

Kynäkologin odotushuone

Leffan sivunäyttelijät on myös valittu onnistuneesti, sillä E! Entertainmentin pomot ovat todella häkellyttäviä ihmisiä ja Alisonin sisko miehineen piristää toilailuillaan päätarinaa hulvattomasti. Kaikkein parasta antia on kuitenkin Benin kaveripiiri, joka pöllypäissään sekoilee mitä eriskummallisimmin tavoin.

Sisko ja sen mies

Kuvauksesta ja leikkauksesta ei voi juuri mitään erikoista sanoa, sillä se on tutun turvallista, eikä poukkoile lainkaan kokeilevammilla poluilla.

Paksuna -elokuvan BD-versiossa on varsin hyvä kuvan- ja äänenlaatu. Extroja on älyttömästi, mutta niissä kaikissa DVD:n rupinen kuvanlaatu. Tämä ei kuitenkaan haittaa sillä bonarit ovat sopivan lyhyitä ja hauskoja, jotta ne jaksaa katsoa vaikka kaikki kerralla.

Kokonaisuudessaan Paksuna on hyvää viihdettä ja hyvä komedia, joka piristää varmasti puolison kanssa vietettyä viikonloppuiltaa tai krapulapäivää.

Mainos