Mainos

Benjamin Mee (Matt Damon) on kahden lapsen yksinhuoltajaisä, jonka vaimo on kuollut puoli vuotta sitten. Mies on jokaisen sinkkuäidin unelma, mutta kaiho omaa rakasta kohtaan on liian suuri. Koska maisemat vaikuttavat miehen mieleen liikaa, päättää hän ottaa lapsensa mukaan talokaupoille valitsemaan uutta kotia. Kaikki kämpät ovat joko liian tavallisia tai muuten vaan väsyneitä. Nappivalinta löytyy kuitenkin viimeisestä oljenkorresta, talosta joka on keskellä ei mitään. Talo on sattumalta myös iso tila, joka on eläintarha. Benjamin innostuu asiasta kerrassaan paljon, ja ostaa eläintarhan henkilökuntineen. Hän päättää korjata eläintarhan huippukuntoon, mutta se syö satojatonneja rahaa.

 

Eläinpoppoo

Mainos

 

Matt Damon on ikääntymisensä myötä päässyt vihdoin eroon lapsenkasvoistaan, jonka myötä hänen vakuuttavuutensa on lisääntynyt. Nyt mies esittää uskottavaa perheenisää, joka on aatoksissaan hyvin hukassa. Vaikka oma elämäntilanne ei ole aivan samoilla leveleillä, pystyy Damonin hahmoon samaistumaan helposti.

 

Leijjona!

 

Tositapahtumiin perustuva Koti eläintarhassa on hyvä draama. Se on viihdyttävä, vakava, hauska ja lempeä leffa, jonka jaksaa hienosti nukahtamatta katsoa kiinnostuneena alusta loppuun. Elokuvan jälkeen jää vielä mielenkiintoa kurkata ekstrojakin, joista löytyy myös katsaus oikean Meen perheeseen, jotka oikeasti ostivat sen eläintarhan.

 

Lisäksi levyltä löytyy TKL*-koodi, jolla leffan voi ladata joko Android- tai iLaitteisiin veloituksetta. TKL on ainoa digitaalinen kopioi, josta Apple-tuotteiden käyttäjätkin voivat nauttia.

 

(* toimii kaikilla laitteilla)

 

KE

Mainos