Mainos

Vuonna 1948 Warner Brothers -yhtiössä työskennellyt tuottaja Chuck Jones luki kirjan nimeltä Roughing it ja sai päähänsä loistavan idean kojootista ja todella nopeasta linnusta jota tämä yrittää saalistaa. Niinpä Warnerilla annettiin Jonesille mahdollisuus josta syntyi ikoninen sarja Kelju K. Kojootista ja Maantiekiitäjästä, jonka metsästyslooppi ei ole päättynyt vielä tänä päivänäkään.

Pommi

Warner Bros. Pictures julkaisee toukokuun aikana herkullisen DVD-paketin, joka sisältää 12 timantinkovaa Kelju K. Kojootin ja Maantiekiitäjän yhteenottoa. Jokainen jakso on rautaa ja sisältää herkullisia Acme-gadgetteja, joilla epäonninen Kelju yrittää lintua saalistaa.

Mainos

Rotko

DVD ei siällä extramateriaalia ja ääniraitakin jauhaa monouraalisena 1.0:na, mutta tämä ei haittaa kun kyseessä on alkuperäistä Looney Tunes -loistoa. Animaatiot alkavat suttuisen näköisillä 12 kuvaa sekunnissa kulkevalla piiroselokuvilla ja päättyvät lähes hi-end-luokan taiteeseen.

Kelju K. Kojootin ja Maantiekiitäjän DVD kannattaa hankia ehdottomasti omakseen, jos haluaa palata omaan lapsuuteensa tai antaa omille lapsille samaa herkkuviihdettä, josta on itse tenavana nautiskellut.

Mainos