Mainos

Bruce Wayne (Troy Baker) ja Lex Luthor (Clancy Brown) taistelevat paikastaan vuoden mies -gaalassa, josta Wayne vetää pitemmän korren. Tilaisuuden kuitenkin keskeyttää kalpeakasvoinen taparikollinen Jokeri (Christopher Corey Smith). Luthor näkee tilaisuutensa koittaneen ja päättää lyöttäytyä pellen matkaan, kostaakseen samalla sekä Lepakkomiehelle että Teräsmiehelle (Travis Willingham).

 

Bat- ja teräsmies

Mainos

 

Ennen virallista vuonna 2014 julkaistavaa LEGO-elokuvaa, julkaisee Warner Bros. Pictures Tel Tale Gamesin LEGO Batman 2: DC Super Heroes -pelin välianimaatiot yhdistettynä koktailina – elokuvana. Kuten arvata saattaa, ei tarina ole kovinkaan hääppöinen, eikä sen tarvitsekaan kun kohderyhmänä on ADHD-sukupolven kahdeksanvuotiaat lapsoset.

 

Pahikset

 

Leffassa tapahtuu jatkuvasti. Koko ajan räiskitään ja paukutellaan. Suvantoja ei ole käytännössä ainuttakaan, sillä kohtaukset koostuvat pelin juonenkäänneanimaatioista. Pelissä moisia suvantoja ei tarvittu, joten kukapa niitä tähänkään olisi siis kirjoitellut.

 

Leffan kesto on reilu tunti ja se on juuri sopiva. Tätä pidempi sekoilu olisi jo aiheuttanut tuskanparahduksia.

 

Hahmokavalkaadi on värikäs ja leffa esittelee useimpia DC Comicsin tunnetuimpia hahmoja mm. Green Lantern, Flash, Wonder Woman jne. Nämä hahmot ovat kuitenkin vahvassa sivuroolissa ja esiintyvät näin faniensa harmiksi vain loppua kohden parissa kohtauksessa.

 

Robin

 

Bonuspuolelta löytyy kolme Batman-animaatiosarjan jaksoa eri vuosikymmeniltä. Tämä on hauskaa, sillä piirrostyylit ja tarinankerronta vaihtelee sukupolvien myötä radikaalisti. Bonareissa tutustutaan myös stopmotionanimaatioiden tekemiseen, vaikka tämä leffa on puhdasta polygoneista ja vertekseistä valmistettua 3D-animaatiotuotantoa.

 

LEGO Batman: The Movie – DC Super Heroes Unite on hyvää viihdykettä toiminnasta pitäville 7-10-vuotiaille pojille.

 

Kristian Eloluoto

 

Mainos