Mainos

Eletään 800-lukua muinaisessa Kiinassa, jossa sikäläisten rikkaiden ja poliisien riesana toimii Robiin Hood –henkinen Lentävien Tikarien Talo –ninjapoppoo. Pari poliisipomoa kehittävät salaisen ja ovelan suunnitelman jolla he pääsevät LTT –ryhmän jäljille napatakseen heidät verekseltään. Toinen poliisipomoista ryhtyy undergover-ninjaksi, ja pelastaa vangitun, sokean Mei –nimisen ilotytön, joka puolestaan on LTT –jengin undercover-ilotyttö. He pakenevat metsän siimeksiin, mäiskivät ja paiskivat poliiseja, kunnes tapahtuu jotakin mullistavaa…

Zhang Yimou (Hero) on ohjannut jälleen menestyksekkään kiinaninjaleffan, joka on täynnä Matrix –henkisiä taisteluja, todella yliampuvalla otteella. Juoni on keskinkertainen seikkailutarina, joka pitää sisällään yllätyksen jos toisenkin. Kuitenkaan mitään ennennäkemätöntä ja ihmeellistä pätkässä ei ole.

Blu-ray –kiekko pitää sisällään pelkästään elokuvan, ilman bonuksia. Kuva ei kuulu BD-tason kärkipäähän, mutta on selkeästi DVD-tasoa parempaa. Ääniraitoina on tarjolla joko DD 5.1 tai lähes pakkaamaton DTS Master Audio.

Mainos

Kokonaisuutena Lentävien Tikarien Talo sopii kiinalaisen leffan ystävälle, mutta mikäli DVD löytyy jo kotoa, ei BD-versio tarjoile mitään muuta uutta kuin paremman kuvan ja äänen.
 

 

KE

Mainos