Mainos

Kaverukset Jimmy (Mathew Horne) ja Fletch (James Corden) ovat saaneet takkiinsa naisilta niin useasti että he kyllästyvät elämäänsä ja päättävät heittää tikalla Britannian karttaan ja matkata tikan osoittamaan paikkaan. Tikka osuu Cragwitchin kylän kohdalle, jonne pojat matkaavat bussilla. Perille päästyään he törmäävät viehättäviin kansankulttuurintutkijatyttöihin, joita he seuraavat muinaiselle mökille. Pian käy ilmi että Cragwitchin kylää piinaa ikivanha lesbovampyyrien kirous, joka uhkaa kaikkien nahkaa.

 

Lesbovampyyrin tappajat on tehty vanhojen b-leffojen hengessä, kieli poskella. Sen ei ole tarkoituskaan olla pelottava, vaan ennen kaikkea seksikäs ja hauska. Koska kyseessä on englantilainen teos, englantilaisine staroineen ja käsikirjoituksineen, on huumori myös englantilaista. Se uppoaa toisiin ja toisiin ei lainkaan. Allekirjoittanut naurahti vain parissa kohdassa, eikä leffan seksikkyyskään ollut mitään kovin speciaalia. Huumori kietoutuu lähinnä kiroilemisen, jossa fuck, cunt, asshole ja twat -sanat ovat merkittävässä roolissa. Jos nuo sanat saavat nauramaan, on tämä leffa varmasti maailman hauskin leffa.

Mainos

 

Blu-ray -version bonuksista löytyy viisi klippiä, joista ensimmäisessä tutustutaan leffan tekoon n. 12 minuutin ajan ilman Hollywood -henkisiä puffauksia ja haastatteluja. Jos niitä kuitenkin kaipaa, on seuraava bonari täynnä pelkästään tekijöiden haastatteluja. Lisäksi kiekolla on kaikki leffan trailerit. Kuvanlaatu ekstroissa on DVD-tasoa, mutta leffassa se on täydellisen tarkkaa teräväpiirtoa. Ääniraitana paras mahdollinen DTS, jonka dynamiikka jytisee ihanasti sohvia tärisyttäen.

 

Kaikille vampyyrileffojen, kauniiden tyttöjen ja lesbojen faneille on tämä leffa ehdottomasti tutustumisen arvoinen tapaus, mutta mitään ihmeitä siltä ei kannata odottaa.

 

KE

 

HUOM!
Katso myös toinen mielipide elokuvasta: http://www.x-teevee.net/leffat/kirjalliset-arvostelut/lesbovampyyrin-tappajat

Mainos