Mainos

Lola (Miley Cyrus) taistelee teini-iän tuomien ongelmien kanssa. Poikaystävä on uskoton ja ihastuksen kohteet vaihtelevat kuukausittain. Äitikään (Demi Moore) ei tunnu ymmärtävän nuoren tytön paineita ja elämä on vaan jotenkin niin rankkaa. Onneksi uusi ihastus löytyy lähempää kuin Lola on osannut odottaa ja kaikki kääntyy parhain päin. Eka kertakin tulee koettua Ranskassa ja elämä on ihanaa.

 

Halihali

Mainos

 

Miley Cyrus vetää aikamoiset pohjat tässä elokuvassa. Tänä halloweenina ilman housuja juhlinut tähtönen ei onnistu roolissaan epätoivoisena teininä. Rahan ja hyvinvoinnin leima on niin vahva tässä elokuvassa, että nuoren tuskaa pinnan alla on vaikea saada kiinni. Äidin ja tyttären suhde elokuvassa on enemmän ystävyyttä, kuin toimivaa kasvatusta. Hieman huvittavaksikin asian tekee, että yksinhuoltajaäidin roolia näyttelevä Demi Moore taistelee tällä hetkellä tosielämässä omien lapsiensa huomiosta.

 

Äiti ja tytär

 

Tästä elokuvasta tulee vain väkisinkin mieleen, että nyt on saatu aikaan kunnon floppi. Tällaisia teinielokuvia on tehty tusinoittain ja niiden laatu vaihtelee jatkuvasti. LOL:sta ei ole juuri mitään hyvää sanottavaa. Keskinkertainen tuotos, johon on käytetty aivan turhan paljon aikaa ja rahaa. Lisäksi juuri kun luulit sisäistäneesi, että lyhennys LOL tarkoittaa Laughing out Loud, niin tämä elokuva avaakin sen Lot’s of Love:ksi. Turhauttavaa.

 

Jengi

 

Ekstrat ovat oikeastaan näyttelijöiden hehkutusta siitä, kuinka kivaa heillä on ollut filmatessaan elokuvaa. Videopätkät eivät tuo mitään uutta katsojalle tai annan syvempää näkökulmaa tarinan käsittelemään aiheeseen.

 

 

SS

Osta LOL tästä.

Mainos