Mainos

Burke (Aaron Eckhart) menettää vaimonsa auto-onnettomuudessa, kirjoittaa surusta toipumisesta kertovan kirjan jolla lyö rahoiksi ja alkaa vetää seminaareja vertaistukea tarvitseville ihmisille. Eloise (Jennifer Aniston) on puolestaan hivenen outo mutta sympaattinen kukkakauppias. Voivatko kaksi näin erilaista ihmistä ikinä saada toisiaan?

Brandon Campin (sukunimi on enne?) ohjaama Love Happens kertoo erään parisuhteen syntymisestä. Ja mikäpäs siinä, kyllä näitä leffoja maailmaan mahtuu ja osa on jopa ihan toimiviakin. Tosin jos suhteet kehittyisivät aina näin helevetin hankalasti kuin näissä jenkkileffoissa niin ihmiskunnan historia olisi tyssännyt jo siihen kun Aatami olisi kyllästynyt Eevan analysointiin. Tai Eeva siihen kun Aatami ei osaa puhua tunteistaan.

Aniston shoppailee

Mainos

Eipä tässä mitään Oscareita tavoitella, riittää että katsojilta saadaan rahat pois. Aniston on aina ihku ja vetää samaa roolia kuin kaikissa muissakin elokuvissaan. Eckhart on komia, mutta luulisi että The Dark Knightin jälkeen häntä ei tällaisissa virityksissä nähtäisi.

Aaron shoppailee

Käsikirjoitus on perustuubaa, toisen ailahteluita ihmetellään ja miehellä on ongelmia ja on vaikeaa ja sitten taas on kivaa ja kaikki onnistuu. Kyse on draama-komediasta mutta naurut taisivat unohtua jonkun toisen elokuvan käsikirjoitukseen. Sateinen Seattle on sentään kaunista katseltavaa.

Extroista löytyy trailereita.

SA

Mainos