Mainos

 

Lumikki (Kristen Stewart) on kaunis prinsessa, jonka vanhemmat ovat kuolleet hänen ollessaan nuori. Valtakuntaa on hallinnut jo pidemmän aikaa uusi äitipuoli (Charlize Theron), joka huijasi Lumikin isän naimisiin kanssaan. Tällä pahansuovalla, mustan magian hallitsevalla kuningattarella on vain yksi päämäärä. Hän haluaa kostaa oman perheensä kärsimyksen.
Kuningatar pysyy nuorena kauniilta tytöiltä imetyn elämänvoiman avulla. Saavuttaakseen kuolemattomuuden kuningatar tarvitsee Lumikin sydämen. Lumikki pakenee linnasta ja hänen peräänsä lähetetään metsästäjä (Chris Hemsworth). Taistelun tuoksinnassa Lumikki saa kuitenkin metsästäjän puolelleen ja he lähtevät hakemaan apujoukkoja vallatakseen linnan takaisin oikealle omistajalleen. 

 

Mainos

Lumikki

 

Elokuva seuraa suurin piirtein perinteistä Lumikki-tarinaa, lisäten siihen omia mausteitaan. Kääpiöt ovat maantierosvoja, jotka haaveilevat paremmasta elämästä. Lumikista taasen on tehty taisteleva sankari, joka haluaa kostaa isänsä kuoleman pahalle äitipuolelle. Elokuvan maisemat ja maailma ovat kauniita ja monipuolisia. Tarina on kuitenkin hetkittäin tylsä ja elokuvassa on aika paljon tyhjää, jonka olisi voinut leikata pois. 

 

Kääpiöt ja metsästäjä

 

 

Stewart saa kasvoilleen vihdoin muitakin ilmeitä, kuin pahoinvointia kuvaavan irvistyksen, joka on tuttu Twilight-elokuvista. Elokuvassa oleva kolmiodraama on jotenkin koominen todellisiin tapahtumiin viitaten. Nuori komea prinssi jääkin kakkoseksi vanhemmat miehen rinnalla. Tosielämän tragikomiikkaa parhaimmillaan.

 

Noita

 

Levyllä on mukana teatteriversio ja ennennäkemätön pidempi versio. Lisäksi extroihin on mahdutettu Making of –dokumentti ja  henkilökuvia hahmoista. Lisämateriaalit eivät sisällä mitään maailmaa mullistavaa, mutta ovat ihan mukava lisä.  Blu-ray-pakettiin on lisätty Digital copy, jonka avulla elokuvan voi siirtää omalle PC-tietokoneelleen.

 

SS

Mainos