Mainos
Bethesdan Todd Howard kertoi MachineGamesin Indiana Jones -pelin olevan ”ainutlaatuinen” genre-mash-up.

Howardilta, joka toimii pelin vastaavana tuottajana, kysyttiin Lex Fridman -podcastissa, onko pelissä toimintaseikkailupuoli.

– Sanoisin vain, että se on mash-up. Se on ainutlaatuinen, se ei ole tarkoituksella yksi asia, joten se tekee paljon erilaisia asioita.

Mainos

Howard, joka nimesi Raiders of the Lost Ark -elokuvan kaikkien aikojen suosikkielokuvakseen, kutsui peliä myös ”rakkauskirjeeksi Indiana Jonesille”.

Hän sanoi, että Wolfenstein-kehittäjä MachineGames on ”täydellisesti sopiva tälle pelille tarinankerronnan ja sen tallentamisen suhteen” ja että studio tekee ”uskomatonta työtä”.

Tammikuussa 2021 julkistettava Indiana Jones -peli kertoo omaperäisen, itsenäisen tarinan, joka sijoittuu kuuluisan seikkailijan uran huipulle.

Lucasfilm Games, joka tekee myös yhteistyötä projektissa, kertoi, että joitakin vihjeitä pelin asetelmasta löytyy teaser-trailerista, joka julkaistiin julkistuksen yhteydessä.

Howard ehdotti peliä LucasArtsille jo vuonna 2009, mutta projekti torpattiin. Nyt tilanne on toinen. Howard kuitenkin kertoi myös pelin tulevan suosion jännittävän, sillä sen on myös myytävä hyvin.

Mainos