Mainos

Kotimainen hittisarja Madventures sai Rabbit Films Oy:n kautta Duudsoneiden tapaan levitys-sopparin Jenkkeihin, jonka vuoksi Riku Rantalan sekä Tuomas ”Tunna” Milonofin tehtäväksi tuli jälleen luoda uusi kausi extreme-travellausta maailman sukkelimmissa kolkissa.

Koska jenkit ja muu maailmassa ei aiemmin olla nähty ainuttakaan Madventures-jaksoa, piti sarja luoda käytännössä uudelleen, sekoittamalla kahden ensimmäisen kauden parhaat palat ja isäämällä aivan uusia paikkoja myös suomalaiseen makuun. Maailman ensimmäinen kausi on kolmas kausi meillä.

Kansainvälisyyden johdosta puhekieli piti vaihtaa englanniksi, sillä se helpotti sarjan saamista Amerikan telkkareihin ja sen siivellä myös 188 muussa maassa.

Mainos

Uudet lokaatiot, uudet haasteet

Kolmannessa kaudessa käydään mm. Arizonasissa, Tsernobylin ydinvoimalassa, Länsi Afrikassa, Arabiassa, Japanissa, Hindustaniassa, Kiinassa ja Papua Uudessa Guineassa, joista Riku ja Tunna ovat löytäneet mielenkiintoisimmat undergroundmestat, oudoimmat tyypit ja pahimman makuiset ruuat.

Madcoocissa syödään mm. Apinan aivoja, iilimatoja Tunnan verellä täytettynä, kissa, elävä mustekala, sian kitalakea ja jopa suomalaisnaisen kohtua. Veikkoset ovat olleet jopa niin kilttejä, että kaikki herkkureseptit löytyvät netistä.

Rantalalla piina peräaukossa

Tämä vertaansa vailla oleva tv-sarja on mitä loistavinta viihdettä. On hauska heittäytyä nojatuolimatkalle tietäen, ettei itse saa kulkutauteja kun samoaa viidakoissa, eikä tule ammutuksi mafian toimesta tai uhratuksi jumalan kunniaksi.

Maisemat ovat kauniita – paitsi Venäjällä. Rantala joutui kärsimään vielä seikkailun jälkeenkin, sillä Papua Uudesta Guineasta saatu peppumato työllisti tohotreita täällä Suomessakin peräti kolmen leikkauksen ja yhdeksän antibioottikuurin ajan.

DVD-laatu on yllättävän hyvää

Boxi sisältää kolme DVD-levyä, joiden kuvanlaatu on DVD:ksi uskomattoman hyvää.

Bonusklippeja mainostetaan boxin kannessa kymmenenä extrajaksona, sillä ne kulkevat kronologisessa järjestyksessä alkuperäisten jaksojen lailla, paljastaen sellaisia kohtia joita itse sarjassa ei ollut. Nämä ekstrajaksot kestävät vartista kahteenkymmeneen minuuttiin, ja ovat ihan yhtä hauskaa katsottavaa kuin alkuperäisjaksotkin. Ainakin pojat kiusaavat toisiaan enemmän näissä klipeissä, mikä on pirun hauskaa katsottavaa. Miltä esim. tuntuisi herätä yöllä lepakon ruumis naamallaan?

Behind the Scenes -jaksojen lisäksi jokaisella levyllä on kommenttiraita.

Kokonaisuutena Madventures III -DVDboxi on varsin viihdyttävä kokonaisuus. Se on Madventures-fanien pakkohankinta jo kymmenen bonusklipinkin takia.

Rantalan naljailevaa otetta ja Tunnan heikkoja hermoja jaksaa naureskella yhä uudelleen ja uudelleen.

Mainos