Mainos

 

Teini-ikäinen Sean (Josh Hutcherson) on juuri toipunut edellisestä Verne-seikkailusta maapallon keskipisteessä, kun hänen vaarinsa lähettää pojalle salakoodatun kirjeen. Kirje sisältää ohjeet Salaisen saaren koordinaatteihin, jonne poika ruinaa päästä välittömästi. Seanin isäpuoli (Dwayne Johnson) ei päästä kollia yksin tuntemattomaan maailmaan vaan lähtee rahoineen messiin. Päämäärässään he törmäävät turistikopterinkuljettaja Gabatoon (Luis Guzmán) ja tämän kuumaan tyttäreen Kailaniin (Vanessa Hudgens). Yhdessä he matkaavat läpi myrkykeskittymän Salaiselle saarelle, jossa kaikki on nurinkurista.

 

Mainos

Jonssoni

 

Snadisti hevoshormoneilla tuunattu Dwayne Johnson tekee Tuttiritarit ja päätyy piipahtamaan kovaotteisen toiminnan ohella selkeästi lapsille suunnattuun matkailu/seikkailuelokuvaan. Johnson ei ihme kyllä ole kertaakaan ilman paitaa, mutta miehen lihaksilla huvitellaan marjaleikin parissa. Tällä kertaa miehen lihaksia ei ole kovin vahvasti öljytty, mutta öljyä on levitelty sen sijaan naistähti Vanessa Hudgensin tisseille, jotta perheenisilläkin on jotain tuijotettavaa. Tätä varten Blu-ray on aivan omiaan.

 

Nuoret

 

Juonellisesti Matka 2 on viihdyttävä. Käsikirjoitus on todella itsestäänselvä, mutta se on riittävän nopeatempoinen, jotta kyytiin ei nukahda. Leffa kantaa hienosti alusta loppuun, vaikka se onkin pullollaan käskirjoituksessa esiteltyjen "faktojen" vastaisia virheitä.

 

Kultavuori

 

Blu-ray:n ekstra-arkusta löytyy erittäin huono naurukela ja raakoja poistettuja kohtauksia noin 5 minuutin ajan. Lisäksi levyllä on perinteinen kulissien taakse kurkistava kooste.

 

Matka 2: Salainen saari on kelvollista aivot narikkaan viihdettä, joka on parhaimmillaan BD 3D:nä. Se soveltuu hienosti koko perheen elokuvahetkiin.

 

KE

Mainos