Mainos
Espanjalainen matkustajalentokone jää nalkkiin ilmaan, kun rakastunut kenttähuoltajapariskunta unohtaa poistaa yhden rengassuojan epähuomiossa lentokentällä. Lähtökentällä ei ole vapaata laskeutumistilaa tunteihin ja toinen lähellä oleva kenttä on suljettu valtiovierailun takia. Lentokoneen henkilökunta päättää lohduttaa matkustajia ensin homoeroottisella tanssiesityksellä ja sen jälkeen muulin mukanaan tuomalla huume-erällä.
 
Pelastusliivit
 
Matkarakastajat on legendaarisen espanjalaisohjaaja Pedro Almodóvarin komedia. Sen huomaa poikkeuksellisista kuvakulmista ja tavanomaisia eurokomedioita rohkeammasta otteesta. Näitä virkistäviä poikkeuksia lukuunottamatta Matkarakastajat on vain tavanomainen yhteen miljööseen sijoittuva, kohtalaisen tylsä komedia.
 
Naikkonen
 
Leffan alussa hauskat intropääosat vetävät Hollywood-tähdet Antonio Banderas ja Penélope Cruz ison budjetin leffaa, mutta pettymys on kova, kun puolivälin jälkeen havahtuukin heidän roolien jääneen varsin pieniksi. Leffan muut tähdet ovat kyllä hekin hyviä ja esimerkiksi (valitettavasti) merkittävästi suomalaisia kolleegojaan parempia.
 
Ohjaamossa
 
Bonuspuoliskolta löytyy kuusiminuuttinen making of -kooste ja pariminuuttinen katsaus elokuvan visuaalisiin tehosteisiin.
 
Almadovarin Matkarakastajat on ihan ok komedia, mutta huippuhyväksi sitä ei voi kehua.
Mainos