Mainos

 Jason Bourne (Matt Damon) joutuu kaivautumaan jälleen päivänvaloon yrittäessään veljeillä brittireportteri Simon Rossin (Paddy Considine), joka on paljastanut CIA:n salaisuuksia tuhoamisoperaatio Blackbriarista. Bourne huomaa pian CIA:n tarkkailevan Rossin liikkeitä, jotka paljastavat myös Bournen olemassaolon. Kohta alkaa taas ajojahti, jossa kyseessä on Bournen henki.

 

Lontoo

Mainos

 

Kolmas Bourne on sitä samaa jännitystä, tappamista ja kaahailua mitä aikaisemmatkin. Sillä poikkeuksella, että tämä leffa on tylsä ja erittäin sekava. Se on jopa niin sekava, että sen seuraamista varten aivot eivät voi olla narikassa, vaan tarinaan pitää keskittyä normaalia tarkemmin. Lisäksi kamera woblaa niin rasittavasti, että merisairaus saattaa yllättää heikkopäisemmän katsoja. On toki ymmärrettävää, että se on Bourne-tyyliä, mutta nyt heilutaan aivan liikaa jopa tämän tapaisesta kuvaustyylistä diggailevan mielestä.

 

Bourne

 

Tämäkin Bourne on taas perinteinen matkailuelokuva. Kaikissa Euroopan tärkeimmissä pääkaupungeissa mellastetaan ja paetaan amerikkalaista virkavaltaa. Jännittävää on kuitenkin se, että millä rahalla Bourne matkustaa? Hänhän ei matkusta Bondin tavoin valtion piikkiin, vaan pakenee heitä. Miten mies pääsee turvatarkastuksista läpi toistuvasti ja miten kummassa lentoliput järjestyvät aina niin nopeasti? Maksaako hän ekstraa? Luonnossa?

 

Augment

 

Bonuspuoli on kattava. DVD-laatuisten ekstrojen lisäksi Bourne Ultimatum tarjoillaan Augment Reality -boksina, jonka kanssa voi leikkiä esim. App Storesta ladattavalla Universal 100 -sovelluksella, joka avaa elokuvan kasitaiteesta kolmiulotteisen hauskuuden.

 

KE


 

Osta Bourne Ultimatum tästä.

Mainos