Koti Elokuva-arvostelut DVD/BD/UHD/VOD Men in Black 3 -arvostelu (Blu-ray 3D)

Men in Black 3 -arvostelu (Blu-ray 3D)

Mainos
40 vuotta sitten Men in Black -agentti K (Tommy Lee Jones) vangitsi Boris the Animal (Jermaine Clement) -alienin kuuhun rakennettuun erikoisvankilaan, josta Boris onnistuu nyt pakenemaan. Hän suunnittelee palaavansa takaisin 1960-luvulle muuttamaan historiaa ja onnistuukin siinä osittain. Agentti K nimittäin katoaa ja J (Will Smith) jää oman onnensa nojaan. J päättää kuitenkin vaikuttaa asiaan ja palaa itsekin kultaiselle kuusikymmentäluvulle.

Vauhdikas ja hauska

Barry Sonnenfeld on onnistunut kasaamaan aikaisempien MIB-elokuvien tiimin jälleen yhteen ja lopputuloksena on aivan sitä samaa hauskaa viihdettä, jota jo kahden aikaisemman menestysleffan kanssa on totuttu näkemään. Tällä kertaa elokuva keskittyy enemmän juoneen, henkilöihin ja ympäristöön, erilaisten avaruusmonnien sijaan. Leffan kässäri on vauhdikas, viihdyttävä ja läppäkin on hauskaa.

Mainos

3D edellä

Kolmas MIB on luonnollisesti tehty kolmiulotteiseksi, josta nyt päästään nautiskelemaan myös BD 3D -kiekolla. Lopputulos on hyvä ja kolmedeetä on hyödynnetty kiitettävästi.

Bonusarkusta löytyy kulissientakaista materiaalia muutaman koosteen voimin, musavideo ja naurukela. Ne perinteiset, mutta silti kiehtovina.

Ne jotka pitivät aikaisemmista mustista, pitävät satavarmasti myös tästä.

Mainos