Milestone julkisti Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged -pelin

Mainos
Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged on julkistettu.

Äskettäisen vuodon seurauksena julkaisija Milestone julkisti Hot Wheels Unleashed -jatko-osan virallisesti keskiviikkona.

Se julkaistaan 19. lokakuuta 2023 PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle, Nintendo Switchille ja PC:lle.

Mainos

Pelistä löytyy julkaisussa yli 130 ajoneuvoa, mukaan lukien hiljattain esitellyt moottoripyörät ja ATV:t, joilla voi ajaa kilpaa viidessä erilaisessa ympäristössä. Jokaisessa on ainutlaatuiset ajopinnat, jotka vaikuttavat ajoneuvon suorituskykyyn.

”Sivusuunnassa tapahtuva ryntäily mahdollistaa taktiset iskut vastustajia vastaan, esteiden väistelyn ja rohkeat kaatumiset maaliin asti, kun taas pelaajat voivat myös tehdä dramaattisia hyppyjä milloin ja missä tahansa”, Milestone tiedottaa.

Tarinavetoisen uramoodin lisäksi Hot Wheels Unleashed 2 esittelee useita uusia pelitiloja ja ristiinpelattavuuden kaikilla alustoilla Switchiä lukuun ottamatta. Myös kahden pelaajan jaetun ruudun tila palaa.

Milestone kertoi, että pelissä on parannetut rata- ja maalauseditorit ja että kaikki käyttäjien luoma sisältö on jaettavissa alustojen välillä.

Hot Wheels Unleashed julkaistiin syyskuussa 2021 PC-, Switch-, PlayStation- ja Xbox-konsoleille.

Milestonen ja leluyhtiö Mattelin maaliskuussa 2023 julkaiseman lehdistötiedotteen mukaan se on ”menestynein nimike” italialaisen peliyhtiön historiassa.

Hot Wheels Unleashed oli puolessatoista vuodessa myynyt yli kaksi miljoonaa kappaletta ja se oli houkutellut yli kahdeksan miljoonaa pelaajaa kaikilla alustoilla, mukaan lukien Xbox Game Pass ja PlayStation Plus, yhtiöt paljastivat.

Mainos