Mainos
Lokin toinen kausi on tuloillaan, ja se lupaa markkinointimateriaalien perusteella tarjota jännittäviä juonikuvioita Marvelin elokuvauniversumissa.

Pääosassa on jälleen Tom Hiddleston Thorin veljenä, Lokina, kujeilijana. Rooli, jota hän on esittänyt yli vuosikymmenen ajan. Sarjassa kohdataan myös Kang the Conqueror (Jonathan Majors). Mitä siis tapahtuikaan tähän mennessä ja mitä pitää tietää tulevasta?

Menneisyys

Loki on ollut osa MCU:ta melkein sen alusta lähtien. Hän oli mukana ensimmäisessä Thor-elokuvassa, ja The Avengersissa hän oli pääantagonisti.

Mainos

Thor: The Dark World ja Thor: Ragnarok kokeilivat Lokin suhdetta perheeseensä, mutta Thanos tuli ja surmasi Lokin Avengers: Infinity Warissa.

Avengers: Endgamen aikamatkustus toi hänet takaisin vuoteen 2012, jolloin hän pakeni Tesseractin kanssa.

Nykyhetki

Ajanvalvontaviranomaiset löysivät Lokin ja syyttivät häntä pyhän aikajanansa rikkomisesta. Lokin vapauden ehdoiksi tuli auttaa aikaviranomaisia etsimään toista hänen varianttiaan, Sylvietä. He päätyivät etsimään Ajanvartijoita ja paljastivat, että TVA oli kaapannut ja aivopesenyt ihmisiä.

Lopulta Lokin ja Sylvien matka vei heidät ulottumattomuuden paikkaan, missä kohtasivat useita Lokin versioita. He päätyivät Kangin, He Who Remainsin, luo. Sylvie puukotti Kangia, ja Loki palasi TVA:han erilaisessa todellisuudessa.

Tulevaisuus

Lokin toisen kauden tapahtumista ei vielä tiedetä, mutta huhut Deadpool 3:n crossoverista TVA:n kanssa kiertävät verkossa.

Kang on nousemassa MCU:n suureksi uhaksi, johtaen odotettuihin elokuviin Avengers: The Kang Dynasty ja Avengers: Secret Wars.

On epäselvää, jatkaako Majors roolissaan näissä elokuvissa hänen oikeusjutunsa ja väärinkäytössyytösten vuoksi. Loki Season 2 ensi-ilta Disney+:lla 5. lokakuuta.

Mainos