Mainos

Grace (Selena Gomez) on tavallinen amerikkalainen teinityttö, joka pääsee matkalle romanttiseen Pariisiin. Hän saa matkaseuraksi mukaansa kaverinsa Emman (Katie Cassidy) ja perusnihkeän isosiskopuolensa Megin (Leighton Meester). Pariisissa mikään ei tunnu aluksi menevän nappiin. Matkaoppaat kiertävät turistikohteet sekunnissa ja majoituskin on liian askeettinen kaiken maailman herkkuihin tottuneille jenkkitytöille. Tilanteeseen tulee kuitenkin muutos, kun Monte Carlon prinsessa aikoo tehdä oharit hyväntekeväisyysbailuilleen ja päättää paeta muille maille dokaamaan ja bailaamaan. Hassuksi homman tekee se, että Grace on kuin ilmetty Monte Carlon prinsessa ja niinpä jenkkitytöt huomaavat pian olevansakin prinsessayleellisyyden keskellä. Vielä kun ihana prinssi menee sekoittamaan rakkauden pakan, on kaikki totaalisen sekaisin.

WC

Monte Carlo on romanttinen teinikomedia sieltä syvimmästä päästä. Hannah Montana -tv-sarjasta tuttu Selena Gomez on suloinen pikku tytteli isoine tisseineen ja pusuhuulineen. Hänen näyttelijätaitonsa ovat kuitenkin yliampuvia, kuten myös kolmikon muilla jäsenillä. Ehkä vähiten ärsyttävä on Gossip Girl -sarjasta tuttu Leighton Meester, jonka roolihahmokin on hitusen aikuismaisempi.

Mainos

Prinsessa
Kallis iltapuku ja timanttikaulakoru tekee tavisteinistä Monte Carlon perijättären.

Elokuvan juoni etenee alussa vauhdikkaasti ja noudattaa hienosti tytöille suunnattua prinsessadraaman kaarta. Juonessa ei kohderyhmän huomioon ottaen ole mitään vikaa, mutta jo puolen tunnin jälkeen se alkaa junnamaan kummallisesti paikoillaan ja puuduttaa penkkiin. Ihmeellisen väsynyt loppuaika etenee alkua hitaammin ja pudottaa ainakin mieskatsojan kyydistä… unten maille.

Kaupunki

Blu-ray:lta löytyy ekstramateriaalia roppakaupalla. On dokumentaaria elokuvan teosta, poistettuja kohtauksia ja tähtiä viliseviä VIP-kiertoajeluja. Monte Carlo on siis täyteläinen prinsessapakkaus perheen unelmoijille.

KE

Mainos