Mainos
Mortal Kombat 2 -elokuvan tuottaja Todd Garner on viime viikolla alkanut todella potkia fanien hypeä käyntiin kulissien takaisten vihjailujensa avulla.

Viime viikolla Garner antoi faneille ensimmäisen näkemyksensä yhdestä lavasteesta. Siinä on halkeillut kivilattia, joka kylpee punaisessa valossa.

Monet olettivat, että tämä oli ensimmäinen katsaus Netherrealmiin, ja Garner on vain lisännyt hypeä sosiaalisessa mediassa.

Mainos

Aiemmin tänään Garner jakoi toisen kuvan erään setin lattiasta, mutta tällä kertaa saamme nähdä punaiset valot ja bluescreenin asettuvan aivan setin ulkopuolelle. Hän ei tietenkään paljasta mitään, mutta fanit viittaavat edelleen punaisiin valoihin merkkinä siitä, että Mortal Kombat 2 on suuntaamassa Netherrealmille.

Vuoden 2021 elokuva keskittyi enimmäkseen sarjan pohjustamiseen ja esitteli katsojille Cole Youngin, aivan uuden hahmon Mortal Kombat -universumissa. Jatko-osan myötä tulemme todennäköisesti näkemään tiimin menevän vielä pidemmälle, kun se tuo Johnny Cagen (Karl Urban) mukanaan.

Juonesta ei tiedetä paljoa, mutta ensimmäinen elokuva päättyi siihen, että Shang Tsung sanoi tuovansa ensi kerralla armeijan. Siksi olisi varmasti järkevää, että osa toiminnasta tapahtuisi Netherrealmissa, jossa Tsung saattaa kerätä joukkojaan ennen rintamahyökkäystä Earthrealmiin.

Joka tapauksessa nämä kuvat vahvistavat, että mikä tahansa tämä punaisella värjätty setti onkin, sillä on tärkeä rooli Mortal Kombat 2:ssa.

Koska Mortal Kombat 2 -elokuva näkee ensi-iltansa?

Tätä kirjoitettaessa Mortal Kombat 2:lla ei ole vielä varmaa julkaisupäivää. Oletuksena on, että elokuva ilmestyy jossain vaiheessa vuonna 2024, mutta se on tässä vaiheessa pelkkää spekulaatiota.

Kuvaukset alkoivat kesäkuussa, mutta keskeytettiin seuraavassa kuussa vuoden 2023 SAG-AFTRA:n lakon vuoksi. Kun lakko päättyi marraskuussa, tiimi palasi töihin.

Ei ole siis selvää, siirtyykö Mortal Kombat 2 lakon vuoksi ensi vuodelta seuraavalle.

Kuten mainittiin, jengiin kuuluu tällä kertaa myös Karl Urban, mikä saattaa olla syynä siihen, että fanien hype näyttää kasvavan huolimatta siitä, että ensimmäinen elokuva sai keskinkertaiset arvostelut. Johnny Cage on jo pitkään ollut erittäin suosittu hahmo Mortal Kombat -sarjassa, ja kun hänen takanaan on Urbanin kaltainen tähti, teattereissa pitäisi olla lystikästä, kun elokuva käynnistyy.

Mainos