Mainos

Vuosikausia vapaata töistään pitänyt käsikirjoittaja Charlie (Dennis Quaid) on päättänyt ottaa itseään niskasta kiinni. Hän on raapustanut elokuvakäsikirjoituksen ja joukon lyhärikäsikirjoituksia, joita menee esittelemään losangeleslaisen suuren studion pomolle. Kun Charlien sairaat ideat eivät sytytä tuottajapomoa, päättää mies ottaa kovemmat keinot käyttöön saadakseen ahdinkonsa loppumaan.

Piknik

Movie 43 on erittäin sairas ja hyvin häpeilemätön komediaelokuva, joka koostuu useista erillisistä, toisiinsa sitoutumattomista tarinoista. Osa niistä on hyviä, osa semihassuja ja pari niistä on hyvinkin veikeää. Leffan juoni sinällään on paskaa, mutta pari mainosta ja pari tarinaa toimivat täydellisesti härskin alapäähuumorin ja brutaalin huumorin ysätäville.

Mainos

iBabe

Elokuvaa tähdittävät Hollywoodin tunnetuimmat pää- ja sivuosatähdet, joita löytyy jokaisesta omasta tarinastaan. Leffasta löytyy mm. Hugh Jackman, Kate Winslet, Anna Faris, Emma Stone, Richard Gere, Jason Sudekis, Uma Thurman, Sean William Scott ja Halle Berry. He tuovat elokuvaan sopivasti lisämaustetta, varsinkin kun jokaisessa tarinassa on jotain todella sopimatonta.

Koris

Move 43 on erikoinen tapaus, joka kannattaa katsoa vain jos perinteinen komedia on alkanut maistumaan puulta tai todellinen vaihtelu on paikallaan. Leffana se ei ole hyvä, mutta antaa ihan hyvän mielen.

Mainos