MASTERS OF THE UNIVERSE: REVELATION (L to R) MARK HAMILL as SKELETOR and CHRIS WOOD as HE-MAN in episode 101 of MASTERS OF THE UNIVERSE: REVELATION Cr. COURTESY OF NETFLIX © 2021
Mainos
1980-luvulla jokaisen pojan huulilla sointui sana ”He-Man”. Tuo heinistä koostetuilla kalsareilla kekkuloiva adonis ja lihaskimppujen kuningas, joka ratsasti vihreällä tiikerillä ja löi luurankoukkoja turpaan erikoismiekallaan.

Nyt He-Man on palaamassa uuden tv-sarjan voimin Netflixiin. Sarja kantaa nimeä Masters of the Universe: Revelation.

Vaikka sarja saa ensi-iltansa vasta 23. heinäkuuta, Netflix julkaisi siitä ensimmäiset kuvat:

Mainos

Sarjan tuottajana toimii Kevin Smith.

– Nämä hahmot alkoivat leluina ja päätyivät osaksi globaalia popkulttuuria. Syy, miksi palaamme tähän uuden animaation voimin, on sen valtava fanijoukko. Niin monet meistä ovat saaneet kosketuspintaa näihin tarinoihin ja näihin hahmoihin varhaisessa elämässämme ja ovat nyt niin onnellisia palatessamme Eterniaan, Smith hehkuttaa.

Masters of the Universe: Revelation -sarjan synopsis sointuu seuraavasti:

Eternian sota huipentuu. Innovatiivinen ja vauhdikas animaatiosarja, joka jatkuu siitä, missä ikoniset hahmot lopettivat vuosikymmeniä sitten. He-Manin ja Skeletorin välisen taistelun jälkeen Eternia murtuu ja Grayskullin vartijat hajotetaan. Ja vuosikymmenien salaisuuksien hajottua heidät, Teelan on yhdistettävä hajonnut sankarijoukko ja ratkaistava kadonneen voimamiekan mysteeri kilpailussa aikaa vastaan ​​Eternian palauttamiseksi ja maailmankaikkeuden loppumisen estämiseksi.

Mainos
Edellinen artikkeliPlayStation Studios löytyy nyt Steamista – useat PS-eksklusiivit tulossa myös PC:lle
Seuraava artikkeliNämä pelit julkaistaan vielä toukokuun aikana