Mainos
Call of Duty Warzone 2 ei sisällä vain yhtä isoa karttaa, vaan kaksi.

Activision ilmoitti huhtikuussa, että kehittäjä Infinity Wardin johtaman Call of Duty Modern Warfare 2:n rinnalle rakennetaan alusta alkaen uusi ilmainen Warzone-kokemus.

Pelialan sisäpiiriläinen ja alati paikkaansa pitäviä tietoja vuotava Tom Henderson on paljastanut, että Call of Duty Warzone 2 saa osakseen kaksi Battle Royale -karttaa.

Mainos

Toinen niistä oli esillä äskettäisen suljetun pelitestin aikana valikoissa, vaikka testaajat eivät päässeetkään testaamaan sitä. Toisen kartan arvellaan olevan pienempi, noin Rebirth Islandin kokoinen.

Vaikka julkaisija ei ole vielä paljastanut virallisesti lisätietoja pelistä, Henderson sanoi, että näyttää siltä, ​​että nykyinen suunnitelma on julkaista Warzone 2 joulukuuhun 2022 tai tammikuuhun 2023 mennessä, ja toinen kartta saattaa saapua ensi vuoden lopulla.

Viime viikolla Henderson julkaisi yhdessä Try Hard Guidesin kanssa kuvan, jonka väitetään paljastavan Warzone 2:n kartan ensisijaisen kartan, sisältäen kaikki sen kiinnostavat paikat ja useita merkittäviä ominaisuuksia, kuten merkittävän vesistön, jossa pelaajat voivat uida.

Battle Royale -pelin kerrotaan myös tuovan mukanaan uimamekaanikan ensimmäistä kertaa Warzonessa. Kumpikaan alkuperäisistä Warzone-kartoista, Verdansk ja Caldera, eivät ole tukeneet uimista, vaikka se oli mahdollista Call of Dutyn ensimmäisessä Battle Royale -pelissä, Black Ops 4:ssä.

Mainos