Mainos
Netflixin Resident Evil -tv-sarjasovitus saa huonoja yleisöpisteitä Rotten Tomatoesissa. Sarja on katsojien arvioimana jopa yksi Netflixin videopelisovituksista huonoimpia.

Resident Evil -sarjaa odotettiin Resident Evil -pelien fanien toimesta intohimoisesti, sen trailereiden ollessa todella osuvan näköisiä.

Mainos

Rotten Tomatoesissa Resident Evil on kuitenkin saanut vain 22 % arvosanan katsojien toimesta. Metacriticissa puolestaan 1,6 pistettä 10:stä.

On kuitenkin syytä huomioida, että kuka tahansa voi äänestää osana yleisöpisteitä, eikä esityksen todellista katsomista vaadita. Kriitikoiden äänet sarjan katsomisen perusteella ovat olleet Metacritikissa 53/100. Eivät nekään mairittelevia.

Vertailun vuoksi vuonna 2017 alkaneen animoidun Castlevania-sarjan yleisöpistemäärä on 88 %. The Witcher, joka on tiiviimmin sidottu romaanisarjaan, mutta ottaa elementtejä CD Projekt -peleistä, on saanut 75 %:n yleisöpisteet.

Käyttäjäarvostelut Resident Evilistä ovat olleet uskomattoman negatiivisia.

Käyttäjä Jhonatan V sanoi: ”Sarjakatastrofilla ei ole mitään tekemistä Resident Evilin kanssa”.

Toinen 2kahden tähden arvostelu käyttäjä Ken C:ltä kirjoitti: ”Se on tarpeeksi viihdyttävää, jos et kiinnitä siihen huomiota. Mielenkiintoinen kierros RE-tarinassa”.

Kolmen tähden arvostelussa Ponpo C kutsuu sitä ”yhdeksi oudoimmista sarjoista, joita olen koskaan nähnyt. Se on kuin Dragonball Evolution siinä mielessä, että se on niin irti lähdemateriaalista, että jos poistaisit muutaman elementin, et edes tietäisi, että se oli mukautus.

Mainos