Netflixin Resident Evil -sarja sai uuden kohtausmaistiaisen – kurkkaa tästä

Mainos
Netflix on julkaissut  uuden kohtausklipin Resident Evilistä, tulevasta live-action-kauhudraamasta, joka saa debyyttinsä tänä torstaina 14. heinäkuuta.

Videolla esiintyy Lance Reddickin Albert Wesker, joka käskee kauhuissaan tyttäriään kulkemaan eteenpäin ilman häntä, kun hän jää peittämään heidän jälkensä toivoen suojella heitä Umbrella Corporationilta. Hänen nähdään sekoilevan laboratorioiden tietokoneiden kanssa ja myöhemmin laittavan zombikoiran verta kasvoilleen.

”Vuoteen 2036 sijoittuva, 14 vuotta sen jälkeen, kun tappava virus aiheutti maailmanlaajuisen apokalypsin, Jade Wesker taistelee selviytymisestä maailmassa, jonka verenhimoiset tartunnan saaneet ja hullut olennot valtaavat”, kerrotaan tiivistelmässä.

Mainos

Sarjan kerrotaan olevan kahden aikajanan välillä loikkiva tarina. Sen pääosassa on John Wick -tähti Lance Reddick Albert Weskerinä, Umbrella Corporationin ilkeänä johtajana.

Muita näyttelijöitä ovat Ella Balinska (Charlien enkelit), Adeline Rudolph (Sabrinan kylmät seikkailut), Tamara Smart, Siena Agudong (No Good Nick) ja Paola Nuñez (Bad Boys for Life) sekä Ahad Raza Mir, Connor Gossatti ja Turlough Convery.

Kahdeksan jaksoa käsittävän sarjan on käsikirjoittanut ja tuottanut Mary Leah Sutton.

Mainos