Mainos

Joukko salamaakin nopeampia ninjoja teurastaa valtion virkamiehiä ympäri maailmaa. Tämä 1000-vuotinen perinne juontaa juurensa Ozunu-klaanin touhotuksista, jotka jatkuvat mestareilta oppipojille. Erän erittäin rankan lapsuuden Ozunun leirissä kokenut ninja Raizo (Rain) päättä kuitenkin kääntyä julmaa klaaniaan vastaan, ja haluaa teurastaa isäukkonsa samaan tapaan, mitä tämä on rankaissut häntä ja veljiään.

    Raizo päätyykin Saksaan, jossa Ozunu harjoittaa salamurhia eniten. Uhriksi on joutunut mm. kaunis Europol-agentti Mika (Naomi Harris), jota Raizo lähtee puolustamaan. Mikalla on suunnitelmissa myös paljastaa Ozunu-klaani koko maailmalle, ja tästäkös Ozununinjat tykkäävät.

 

Mainos

Ehkä maailman eniten verimättöä ruiskiva Ninja Assassin on selkeästi suunnattu 12-14-vuotiaille pojankoltiaisille Ninjaleikkejä inspiroimaan. CGI-artistit ovat tosin pilanneet ikäräjasuositukset mittavilla ja varsin övereillä veriruiskumassoilla. Tämän vuoksi mm. VET on nostanut leffan ikärajan 18-vuoteen. Harmi sinäänsä, sillä leffa tuskin kiinnostaa enää ketään 18-vuotta täyttänyttä, ellei ninjailu ole todella vahvasti sydämmessä. Tarina on nimittäin varsin köyhä ja kliseinen. Kuitenkin kuvaus ja visuaaliset efektit ovat mahtavia. Moista kuvausta onkin viimeksi nähty Matrixissa, joka ei sinäänsä ole ihme sillä Ninja Assassinin takaa löytyy samoja tekijöitä.

 

Visuaalisesta ilmeestä puheenollen Blu-ray -versio leffasta onkin suurta herkkua. Kuvanlaatu on uskomattoman hyvää ja yksityiskohtaista. Tämä kuitenkin syö uskottavuutta monista veriruiskeista, joiden realismi on aidosta kaukana. Ääniraitana levyltä löytyy DTS-HD Master Audio, joka tuo hyvää lisää miekan ja heittotähtien viuhahteluille.

 

Bonuksia levyltä löytyy neljä, joista kolme on lyhytdokkareita leffan tekemisestä ja Rainin treeneistä, sekä pakolliset poistetut kohtaukset. Lisäksi levyn mukana tulee lipuke jolla voi ladata leffan Digitaalisen kopion PC-tietokoneille WMV-muodossa.

 

Kaikille pikkuninjoille leffa on varmasti suuri inspiraation lähde, jota luukutetaan uudestaan ja uudestaan, mutta oikeasti ikärajan ylittäneille leffa ei tarjoile mitään uutta, saatikka mielenkiintoista.

 

KE

Mainos