Mainos
Odd Thomas (Anton Yelchin) on omituisella etunimellä varustettu nuorukainen, joka työskentelee pienen kalifornialaisen kaupungin ainoassa pikaruokaravintolassa. Hänellä on äidiltään peritty kyky nähdä kuolleita ja outoja mörrimöykkyjä, jotka rakastavat nähdä kuolemaa. Kun eräänä päivänä hänen pikaruokaravintolaansa astelee omituisnenäköinen heppuli, jonka ympärillä kuhisee pahoja mörriäisiä, päättelee Odd kaupungissa tapahtuvan jokin todella suuri kuolemankatastrofi. Odd päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä ja selvittää miten massakuolema voitaisiin estää.
 
Odd
 
Odd Thomas on Muumio ja G.I. Joe -ohjaaja Stephen Sommersin ohjaus ja käsikirjoitus. Sommers osaa molemmat hommat, sillä lopputuloksena on kerrassaan viihdyttävä ja positiivisesti yllättävä elokuva.
 
Poliisit
 
Elokuva on selkeästi suunnattu teini-ikäisille ja vaikka lajityyppinä on trilleri, ei se tarkoita mitään jännitystoimintaa kummallisempaa. Kauhu on minimaalista, eikä leffa juurikaan pelota.
 
Teinipojille silmäkarkkia tarjoilee supersuloinen Ashley Sommers, joka hämmentävästi paljastaa mm. kamelinvarpaansa. Ohjaaja ei selkeästi ole huomannut tyttärensä metkaa vilautusta. Tai sitten hän on tottunut kamelinvarvasmuotiin kotonakin, eikä tohtinut sen olevan mitenkään erikoista.
 
Kamelinvarvas
 
Bonuspuoli on tyhjä, mutta viihdepläjäyksenä Odd Thomas on erittäin onnistunut ilman lisukkeitakin.
Mainos