Mainos
Vaikka aiemmin uskottiin, että Brightburn voisi johtaa oman elokuvauniversuminsa luomiseen, jossa kerrottaisiin kauhusta inspiroituneita antisankaritarinoita, näyttää siltä, että nämä suunnitelmat eivät toteudukaan.

James Gunn on ilmoittanut, ettei Brightburn 2 ole enää kehitteillä, eikä jatko-osalle ole suunnitelmia tällä hetkellä.

Elokuvantekijä David Yarovesky on maininnut, että jos jatko-osa syntyisi, se todennäköisesti esittelisi hahmoja, joista Michael Rooker’n uutisjuontaja puhui Brightburnin lopussa. Yarovesky on kertonut, että mahdollinen laajennus Brightburnin maailmaan tehtäisiin täydellisessä salaisuudessa ja uusi suunta voitaisiin paljastaa elokuvatrailerin kautta.

Mainos

H3-tuotantoyhtiö, joka omistaa oikeudet franchisingiin yhdessä Gunnin kanssa, on suunnitellut käyttävänsä uusia teknologioita Brightburn 2:n kehittämisessä, vihjaillen että elokuva voitaisiin kehittää NFT:nä. Tästä maininnasta viime syyskuussa ei ole kuultu lisätietoja.

Brightburn tuotti maailmanlaajuisesti 33 miljoonaa dollaria raportoidulla tuotantobudjetilla, joka oli vain 6 miljoonaa dollaria. Jakelu- ja mainoskulut huomioiden on todennäköistä, että elokuva tuotti Sonylle 15–20 miljoonaa dollaria.

Voit lukea Brightburn-elokuvan arvostelun tästä.

Mainos