Mainos
Oikeesti aikuiset -elokuvan perheet jatkavat kummallista elämäänsä amerikkalaisessa pikkukaupungissa, jonne myös Lenny (Adam Sandler) perheineen muutti Los Angelesista ensimmäisen elokuvan lopussa. Sekoilu jatkuu samanlaisena, mutta nyt mukana on myös joukko uusia tyyppejä.
 
perheet
 
Oikeesti aikuiset 2 on perhekomedia aikuiseen makuun. Elokuvan suurin erikoisuus on se, että siinä ei oikeastaan ole juonta. Leffa koostuu nipuista pikkusketsejä upotettuna emätarinaan, jossa ei ole mitään sisältöä.
 
Fruittarit
 
Elokuvaa tähdittää iso koomikkotähtikaarti, jossa nähdään todella monta Hollywood-julkkista. Miessilmää viihdyttävät nuoret bikinitytöt ja elokuvan parasta antia on kaksi huvittavaa vitsiä. Siinä hyvät asiat. Kaikki muu onkin sitten huonoa, tylsää ja turhaa. Osa koomikoista vetää järkyttävää ylinäyttelyä, 98% vitseistä on pa5kaa ja juoneton tarina tuntuu muutenkin ajanhukalta.
 
Bonusmateriaaleista löytyy nivastka muutaman minuutin pituisia koosteita ja lisää huonoja huumorihetkiä.
 
Oikeesti aikuiset 2 saattaa toimia viiden promillen humalassa. Muuten se on vain turvallinen komedia, joka soveltuu näytettäväksi kaikille, mutta jota kukaan ei halua katsoa.
Mainos