Mainos

Old Dogs kertoo kahdesta uraohjuksesta Charliesta (John Travolta) ja Danista (Robin Williams), joilla on oma huippumestyksekäs markkinointifirma. Vanhat herrat ovat juuri saamassa firmalleen kaikkien aikojen diilin japanilaisen jättiorganiaation kanssa. Kaikki menee kuitenkin sekaisin, kun Danin vanha hoito (Kelly Preston) on saapumassa New Yorkiin. Dan järkkää tapaamisen tämän vanhan suolan kanssa, mutta käykin ilmi että nainen on menossa pariksi viikoksi vankilaan. Käy myös ilmi että vanhat yhdynnät ovat poikineet kaksoset ja Dan on isä.

    Pienten äksidenttien seurauksena lastenhoitajalta murtuu sormet ja Dan joutuu tutustumaan pariksi viikoksi isän rooliin. Dan vetää soppaan sekaan myös yhtiökumppaninsa ja sekava yrityselämä ja perhe-elo sekaantuvat massiiviseksi sopaksi.

    Dan joutuukin tutustumaan elämään aivan uudella tavalla, ja kumpi onkaan loppujen lopuksi tärkeämpää, ura vai perhe?

Mainos

 

Ikäloput supertähdet Travolta ja Williams on pestattu tähdittämään Disneyn uutta koko perheen komediaa. Leffa onkin juuri sitä itseään. Todella varmaa koko perheen komediaa. Kaikki tämä on nähty jo tuhat kertaa aiemminkin, eikä vanhat koirat tarjoile mitään uutta. Leffan tarina on muotoiltu uusiksi, mutta varsinkin 80-luvulla näitä leffoja tehtiin liukuhihnalla.

    Travoltalla on harvinaisen ruma tukka ja Williamssilla on mukahassuja ilmeitä, jotka eivät liikuta katsojan kasvolihaksia suuntaan tai toiseen. Mutta ei leffa aivan susi ole. Mukaan on saatu ympättyä oikeastikin hassuja kohtauksia, jotka saavat nauruhermot kutisemaan. Leffa taitaakin upota paremmin hieman nuoremmille katsojille, mutta kun jokaiselle lähtee luomaan jotakin, on lopputulos "ei kenellekään, ei mitään".

 

Blu-ray -versio on kuvan ja äänen mannaa. Tekniikka on täydellistä kaikilta muilta osin paitsi BD-Live -ominaisuudelta, joka ei ainakaan arvosteluversiossa ottanut "alueellani" toimiakseen. Muita bonareita levyltä löytyy poistettujen kohtausten-, pilalle menneiden otosten- ja musiikkivideoiden muodossa.

 

Old Dogs on hyvää hömppää koko perheelle, mutta oikeasti nauramisesta tykkäävien kannattaa katsoa jotakin muuta.

 

KE

Mainos