Mainos
Brittein X Factor -tv-sarjasta esiin pompsahtaneet One Direction -pojat nousivat välittömästi maailman suosituimmaksi poikabändiksi. Nyt poikasten tarina on koottu dokumenttielokuvaksi, jota siivittää samalla nuorten herrojen ensimmäinen maailmankiertue.
 
housut
 
One Direction: This is Us käsittelee poikien uran alkuvaiheta, nousua ja tätä hetkeä. Elokuva kulkee keikkakiertueen mukana ympäri palloa ja päästää fanit todella lähelle veikkosten nykymuotoista rundiarkea. Mihinkään kovin syvällisiin asioihin ei kuitenkaan kajota, sillä dokumentti on tehty faneille fanittamista varten.
 
Viihteellinen dokumentti on hyvin samanlainen kuin Justin Bieberistä tehty Never Say Never. Pojut esitellään pintapuoleisesti ja korostettu hyvä jätkämeininki on pääosissa. Negatiivisia asioita ei käsitellä, sillä niitä ei levy-yhtiö toki halua mainostaa. Joitain kommentteja kuullaan myös faneilta ja näitä on vielä enemmän BD-ekstroissa.
 
Stage
 
Ekstrat koostuvat alle kymmenenminuuttisista kulissientakaisista pätkistä, pidennetyistä kohtauksista ja Best Song Ever -musiikkivideosta.
 
This is Us -elokuva löytyy Blu-ray:lta sekä leffateatteriversiona, että 20 minuuttia pidemmästä Extended Fan Cutina.
 
One Direction: This is Us on directionereiden pakkohankinta, mutta muille se on yhdentekevä keikkaklippi tämänhetken suosituimmasta poikabändistä.
Mainos