Mainos

Ostoskeskuksen vartiointipäällikkö Ronnie Barnhard (Seth Rogen) on sekopäinen vajakkivartia joka luulee olevansa avain hyvän ja pahan välillä. Hän luulee olevansa poliisi vaikka onkin vain perus vartija. Kun ostariin saapuu itsensäpaljasta saa Ronnie "keikan" ottaa tämä ihmisperkele kiinni. Ronnien "keissiä" häiritsevät keljusti vain oikeat poliisit, jotka ovat Ronnien mielestä täysin väärässä joka asian suhteen. Pakkaa sekoittaa vielä meikkiosaston kaunotar (Anna Faris), johon Ronnie on suuresti rakastunut.

 

Ostarin superstevari on mustan huumorin ystävälle loisto valinta. Allekirjoittanut odotteli kansien ja trailerin perusteella Ace Ventura -henkistä hömppää, mutta yllättyikin brutaalista huumorista, joka upposi ihan kympillä. Kaikki vittuilevat kaikille, moni mulkku saa turpaansa ja eräskin vittupää saa tasergunista kunnon voltit nahkaansa. Leffan alku on mainio, puolivälissä koittaa pitkästyttävää jurnutusta, mutta lopussa mennään ja lujaa.

Mainos

 

Teknisesti Blu-raylla leffa on kivaa katsottavaa. Pikselit ovat kohdillaan ja pieniä yksityiskohtia esim. kahvimukeista ja ilmoitustauluista voi bongailla. Äänenä saatavilla löytyy joko Dolby 5.1 tai astetta parempi Dolby TrueHD 5.1. Bonuksia on kohtuullisen niukasti ja nekin kaikki (ainakin arvosteluversiossa) SD-laatuisena, vaikka takakansi lupaileekin 1080p -tarkkuutta. Vain BD-version bonareista löytyy lisäksi mm. kuvallinen kommenttiraita, improvisaatioklippi, puolituntia poistettuja kohtauksia sekä pilalle menneitä otoksia.

 

Tämä paketti kuuluu sarjaan "toiset tykkää toiset ei…" Itse tykkäsin.

 

 

KE

Mainos