Mainos
On kulunut pitkä aika siitä, kun viimeksi saimme tietoja Doug Limanin ja Tom Cruisen tulevasta avaruuselokuvaprojektista. Nyt Universal Filmed Entertainment Groupin puheenjohtaja Donna Langley on vihdoin avannut kunnianhimoisen elokuvan nykyisiä suunnitelmia.

BBC:n kanssa puhuessaan Langley vahvisti, että projekti on edelleen kehitteillä. Heidän visionsa on, että Tom Cruise olisi ensimmäinen siviili, joka kävisi avaruuskävelyllä avaruusaseman ulkopuolella.

Hän paljasti myös hieman lisää juonesta ja vahvisti, että Tom Cruisen tähdittämä nimeämätön avaruuselokuva sijoittuisi pääosin Maahan.

Mainos

– Hän vie maailman avaruuteen. Se on suunnitelma. Meillä on Tomin kanssa kehitteillä hieno projekti, jossa hän tekee juuri niin. Hän vie raketin avaruusasemalle, kuvaa ja toivottavasti on ensimmäinen siviili, joka tekee avaruuskävelyn avaruusaseman ulkopuolella, Langley paljasti.

Nimetöntä projektia on kehitetty vuodesta 2020 lähtien, ja Doug Liman on kiinnitetty ohjaajaksi.

Edge of Tomorrow -elokuvan ohjaaja toimii myös tuottajana ja käsikirjoittajana. Pääosan lisäksi Cruisen on määrä olla myös tuottajana.

Mainos