Mainos

Vuonna 2006 tapahtui kummia. Pieni vastasyntynyt vauvapoika (Brady Allen) kaapattiin hypnoottisen murhaajan toimesta Kaliforniassa. Kuusi vuotta myöhemmin nevadalaisessa pikkukaupungissa omituinen pikkupoika ilmestyy erään ison omakotitalon puuvajaan, jonka vuoksi hänet pyydetän sisälle kylään. Kun uuden naapurinpojan äiti joutuu sairaalaan, joutuu kuusivuotias pikkupoika jäämään pidemmäksikin aikaa kylään. Poika ystävystyy ison talon samanikäiseen poikaan (Aiden Levecamp) pikimiten, mutta omituisia yliluonnollisia ongelmia ilmestyy enemmän ja enemmän sitä mukaa mitä kauemmin poika kylässä majailee. Perheen teini-ikäinen tyttö (Kathryn Newton) ja tämän poikaystävä (Matt Shively) huomaavat outouksia tallennevälineidensä ja videopuheluidensa avulla.

Lapset

Paranormal Activity 4 jatkaa hyväksi havaittua "point of view" -kaavaa, joka luo autenttisemman ja hivenen karvojanostattavamman tunnelman. Elokuvan äänipuoli nojaa myös vahvasti "alkuperäisiin ääniin", jotka on tosin harkitusti jälkiänitetty oikeasti. Musiikin osuus on kuitenkin minimissä ja hiljaisuus onkin tässä se pelottavin osuus.

Mainos

Neljäs Paranormal Activity ei luonnollisesti vedä vertoja ensimmäisen osan ensimmäiselle katselukerralle, mutta pelottavalta tämä neljäskin osa tuntuu. Uudet kujeet olisivat kuitenkin tervetulleita tähänkin saagaan, tai sitten sen hautaaminen lopullisesti.

Teini

Blu-ray-levyltä löytyy sekä teatteriversio, että hieman pidempi Extended Edition, jossa maiskutellaan kauhun aspekteilla hivenen lisää. Mitää merkillistä ja uutta hienoutta ei pidennetty versio kuitenkaan tarjoa.

Neljäs Paranormal Activity on sitä tuttua kauhusettiä, tutussa paketissa. Leffan katsoja tietää tasan tarkkaan mitä saa kun kiekon koneeseensa tunkee.

Mainos